MAKE UP

6 fiksatora s kojima će make up preživjeti i one najtoplije dane!

Make up rutina koje se za vrijeme ljetnih mjeseci ne odričemo!

Sigurni smo da make up proizvode poput omiljenog pudera, rumenila, ruža i maskare možemo pronaći u gotovo svakoj kozmetičkoj torbici, pa kao takvi nose status klasika unutar svake make up kolekcije. S druge strane, postoje proizvodi koji su zaista učinkoviti i korisno ih je imati u svojoj svakodnevnoj make up rutini, no iz nekog razloga nisu zadobili pozornost kakvu zaista zaslužuju....

U takvu skupinu proizvoda definitivno pripada fiksator za make up, koji je uglavnom sastavni dio make up kolekcije profesionalnih vizažista te još uvijek nije zadobio čvrsto mjesto u našoj svakodnevnoj make up rutini, za što ne postoji baš opravdani razlog. Toga najčešće postanemo svjesni za vrijeme vrućih, ljetnih mjeseci kada naše lice poprima izgled kao da nismo provodili vrijeme ispred zrcala, služeći se omiljenim make up trikovima i proizvodima. Upravo zato su tu fiksatori, kako sav uložen trud ne bi bio uzaludan te da šminka bude postojana baš čitav dan. Fiksator koji je nas posebno osvojio te kao takav postao sastavni dio naše kozmetičke torbice jest onaj domaćeg brenda Marra, a riječ je o Mimist fiksatoru šminke.

Marra Mimist fiksator šminke

Ovaj fiksator poseban je zbog svojih prirodnih sastojaka s mediteranskim biljem, idealan za postizanje ujednačenijeg izgleda kože i bolje postojanosti make upa. Također sadrži smilje koje stimulira oporavak kože, ružmarin koji steže pore i pruža koži energiju i svježinu, kadulju i list masline koji pročišćavaju kožu te lavandu koja djeluje smirujuće na kožu i raspoloženje. Nakon nanošenja koža je vidljivo osvježena i ljepša te možete biti sigurno da će se vaš make up na njoj i zadržati! Pored ovog fiksatora, u nastavku smo izdvojili i još nekoliko favorita bez kojih su ljetni mjeseci nezamislivi!

Make Up For Ever Mist & Fix, Aura Fix Me Make Up Fixing Spray

M.A.C.  Fix+ Matte sprej

NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray, Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray

Foto: Instagram, Marra, Make Up For Ever, MAC, NYX, Urban Decay
Objavljeno: 03.07.2020. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p