MAKE UP

6 izvrsnih primera sa SPF faktorom

Proizvod kojeg ljeti ne preskačemo

Za primere možemo reći kako još uvijek pokušavaju pronaći i zadržati svoje mjesto unutar naše make up rutine. Iako već dugi niz godina postoje na tržištu, iz nekog razloga se ovaj proizvod preskače, što je zaista velika greška ako želite postojani make up look, a pogotovo ako o njemu pričamo za vrijeme nesnosnih, visokih temperatura.

Činjenica jest kako se ljeti odričemo velikog broja make up i kozmetičkih proizvoda kako bi naša koža lica slobodno disala, no oslobađanje naše kože ne znači istovremeno i preskakanje ključnih koraka u make up rutini. Sigurno nema goreg od situacije kada se nakon ispunjavanja dnevnih obaveza pogledate u ogledalo i shvatit kako je sav vaš make up jednostavno nestao s lica, gotovo kao da ga nikada i niste nanosili. 'Klizanje' šminke s lica poznati je scenarij za vrijeme ljetnih mjeseci, no s primerom možete izbjeći ove situacije te postići izgled kao da ste ju upravo nanijeli.

Glatka koža i ujednačen ten imperativ je svakog ljetnog looka, stoga neka nanošenje primera bude korak kojeg ćete se pridržavati prilikom nanošenja laganijeg tekućeg pudera, BB kreme ili korektora. No, baršunasti ten nije jedino što ovaj sjajan proizvod pruža vašem licu, pogotovo od kada na tržištu možete pronaći primere sa SPF faktorom. Tako možete biti sigurni da je vaša koža u potpunosti zaštićena od štetnih sunčevih zraka, pa na ovaj make up korak možete gledati i kao na sjajnu njegu kože.

NARS Smooth & Protect Primer SPF 50, Max Factor Facefinity primer SPF 20

Giorgio Armani Maestro UV SPF 50

Make up for ever UV prime SPF 50, M.A.C Prep & Prime CC Colour Correcting Primer SPF 30

Catrice HD Active Performance Primer SPF 30

Foto: Instagram, Catrice, Make up for ever, MAC, Giorgio Armani, NARS, Max Factor
Objavljeno: 14.07.2019. u 12:04
Tagovi: Make up, primer

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p