MAKE UP

6 laganih ljetnih rumenila za divan prirodni izgled

Sjajni proizvodi s kojima ne požete pogriješiti!

Kada govorimo o ljetnom makeupu, možemo se složiti kako je naglasak na jednostavnosti, fluidnosti i funkcionalnosti. Dakle, teške teksture su svakako nešto što izbjegavamo i okrećemo se nježnim vedrim bojama koje savršeno prijanjaju koži lica. Budući da je prirodan glow nešto čemu ljeti težimo, nimalo ne čudi što vodeći svjetski vizažisti preporučuju lagana rumenila koja će savršeno naglasiti sve prednosti ljetnog makeupa.

Kao što smo spomenuli, rumenila su must have makeup saveznik u ljetnim danima, a zašto je to tako krije se u činjenici da je riječ proizvodu koji u svega nekoliko trenutaka licu može podariti svježinu i sjaj. Kada govorimo o odabiru rumenila, valja napomenuti da je najbitnije odabrati onu nijansu koja najbolje pristaje tonu kože, a potom naravno, pažnju usmjeriti i na samu teksturu. U ljetnim mjesecima nisu isključena rumenila u kamenu kao niti mousse varijante koje su vrlo praktične za nanošenje. Nadalje, što se tiče boje, predlažemo ružičasti klorit ili blago narančasti. Spomenute boje naglasit će preplanulost i na licu zadržati prirodan izgled, a vrlo dobro se uklapanju u kombinacije s nešto upečatljivim ružem.

Budući da je na tržištu dostupan velik broj različitih rumenila, u nastavku smo izdvojili 6 ključnih koji su se pokazali najboljima!

Glossier Cloud Paint, Tom Ford Shade & Illuminate

Charlotte Tilbury Cheek to Chic, Nars Multiple in Orgasm

Dior Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush in Petal, Nars Beauty Blush

Objavljeno: 10.07.2020. u 14:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p