MAKE UP

6 najboljih drogerijskih maskara koje koriste i vizažisti

...jer cijena nužno ne opravdava i kvalitetu!

Iako make up torbicu volimo upotpuniti razno raznim ‘potrepštinama’, postoji nekoliko ključnih proizvoda za koje provjereno volimo kad nas ne razočaraju. Isto tako, potraga za tim proizvodima katkad potraje duže od očekivanog, ali srećom, sjajnih savjeta ne nedostaje, a pogotovo kad je u pitanju odabir savršene maskere. Maskara je uz puder jedan od onih proizvoda koje je teško pronaći ‘po mjeri’, no čini se da drogerije nude sjajne proizvode koji neće opustošiti džep, a daju zadivljujće rezultate.

Maskara koja ne stvara grudice i na prirodan način produžuje trepavice postala je poput kakvog mita. O tome se priča, no ne znamo postoji li. Ipak, ostavimo li pošalice po strani, spomenute varijante maskare moguće je pronaći i to na policama drogerija. Naime, vrlo često vjerujemo da skuplja cijena proizvoda označava njegovu kvalitetu i iako ima doista kvalitetnih skupljivh maskara luksuznih brendova, oni drogerijski ipak su naši favoriti. Također, valja imati da umu da se maskare dosta brzo troše, pogotovo koristite li ju svaki dan i to je još jedan od razloga zašto želimo pronaći povoljan, a kvalitetan proizvod koji će naš make up zaokružiti na pravi način.

Tako je Maybelline Sky High jedan od ultimativnih favorita brojnih vizažista, ali s kvalitetom ne zastaju niti maskare poput L’Oreal Paris Bambi Eye ili sad već kultna MaxFactor 2000 Calorie. Cijene spomenutih maskara kreću se oko 100 kn što je vrlo prihvatljiva cijena u odnosu na ono što pružaju, stoga ako još uvijek niste pronašli maskaru koja ispunjava sva vaša očekivanja, mi smo u nastavku izdvojili nekoliko sjajnih varijanti za koje se mogu pronaći samo najbolje recenzije i koje provjereno funkcioniraju!

Essence Lash Princess False Lash Effect, L'Oréal Paris Voluminous Lash Paradise

L’Oreal Paris Bambi Eye, MaxFactor 2000 Calorie

Maybelline Sky High, Maybelline Volum' Express The Colossal Waterproof

Foto: Instagram, Essence, L’Oreal, MaxFactor, Maybelline
Objavljeno: 25.03.2021. u 08:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p