MAKE UP

6 najboljih fiksatora za postojan make up

Ključan proizvod koji garantira dugotrajan make up!

Govorimo li o make up-u gotovo je nemoguće u razgovor ne uvrstiti fiksatore kao jedan od ključnih proizvoda. Naime, iako i dalje mnogi zanemaruju ovaj proizvod upravo on jedan je od onih u kojeg se make up artisti kunu te koriste kako bi zaokružili baš svaki look.

Možemo se složiti kako nam je sada više no ikad dostupno učenje o profesionalnom make up-u. Brojni You Tube tutorijali definitivno pomažu činjenici kako je gotovo svatko sposoban nanijeti pristojan make up koji izgleda vrlo dobro i atraktivano, a jedan od trikova kojeg smo otkrili definitivno su fiksatori. Unazad nekoliko godina fiksatore su koristili većinom samo profesionalni make up artisti no sada nema baš nikakvog razloga da niti vi ne nabavite svoj primjerak s kojim će svaki make up izgledati sjajno. Uloga fiksatora lako se može iščitati iz njihova imena, dakle fiksirati šminku kako bi ostala na mjestu te kako se ništa ne bi razmazalo. Upravo to glavni je problem idete li recimo na vjenčanje ili bilo kakvu prigodu koja zahtjeva cjelodnevno nošenje make up-a, ali uz fiksatore problem je riješen u svega nekoliko sekundi. Što se tiče nanošenja ovog proizvoda, budući da dolazi u spreju iznimno je jednostavan i praktičan jer sve što trebati je s određene udaljenosti poprskati proizvod na gotov make up.

S obzirom na to da na tržištu postoji velik broj fiksatora u nastavku smo izdvojili one koji su se pokazali najboljima, stoga preporučujemo da već danas nabavite svoj primjerak.

Essence Instant Matt Make-up Setting Spray, Diego Dalla Palma Make up Fixer, Make Up For Ever Mist & Fix

Maybelline Facestudio Master Fix Wear Boosting Setting Spray, NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray, Urban Decay All Nighter Long Lasting Setting Spray

Objavljeno: 16.09.2019. u 12:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p