MAKE UP

6 najboljih kompaktnih pudera za besprijekoran izgled make upa

Za zdrav i ujednačen izgled kože lica!

Postoji nekoliko stvari koje nam dižu kosu na glavi kada su puderi u pitanju, a visoko na popisu definitivno se nalazi njihovo magično nestajanje s lica. Tako su česte situacije u kojima stan napuštamo s besprijekornim izgledom lica, da bi u svega nekoliko sati izgledali kao da na njega nismo nanijeli baš nikakvu podlogu. Iako smo spremni uložiti svoje vrijeme i novac u odabir tekućeg pudera koji će biti naša 'druga' koža, nije naodmet svoju pažnju obratiti i na odabir kompaktnih pudera, bez kojih niti jedan make up look ne može biti postojan!

Kada je kreiranje make upa u pitanju, zasigurno nas najviše može izbaciti iz takta njegovo brzo nestajanje s kože lica, pogotovo same podloge. Da bi podloga na koži bila postojana važno je nekoliko faktora, a oni uključuju dobru pripremu kože lica za make up, dakle korištenje hidratantne kreme i primera, kao i korištenje nešto kvalitetnijeg tekućeg pudera. Također važna stavka je i završni dio nanošenje podloge, a to je korištene kompaktnog pudera koji će cijeli make up look 'zaključati'.

Iako je riječ o proizvodu kojeg ne možemo pronaći u baš svakoj make up torbici, to ne znači da je on suvišan i nepotreban. Ovaj proizvod volimo jer drži pod kontrolom lučenje sebuma, što je često problem masne i problematične kože lica, a također pospješuje izgled samog tena koji izgleda matirano i zdravo. Također je važno obratiti pažnju na sam odabir kompaktnog pudera čije čestice bi trebale biti što sitnije kako se ne bi uvukle u fine linije te ih tako dodatno naglasile. U nastavku smo izdvojili sjajne kompaktne pudere za koje smo sigurni da jednom kada ih testirate, više nećete moći zamisliti svoju make up rutinu bez njih!

Lancôme Dual Finish Multi-tasking Longwear Powder Foundation, M.A.C Studio Fix Powder Plus Foundation

Catrice Setting powder 5 In One

Giorgio Armani Luminous Silk Compact, L’Oréal Paris True Match Powder

Max Factor Creme Puff Pressed Powder

Foto: Instagram, Max Factor, Giorgio Armani, L'Oreal Paris, Catrice, Lancome, M.A.C.
Objavljeno: 10.02.2020. u 12:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p