MAKE UP

6 najboljih proizvoda za obrve koje obožavaju i svjetski vizažisti

Imate li već neki u svojoj kolekciji?

Unazad nekoliko sezona atraktivne obrve postale su jedan od najvećih beauty imperativa, što zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o detalju koji uvelike može utjecati na izraz lica, ali i cjelokupni make up look. Naime, trend nešto debljih obrva i dalje je prisutan, ali s naglaskom na prirodno sjenčanje i praćenje linije, pa upravo zato kako biste postigli što ljepši izgled, potrebno je imati određene proizvode koji će taj zadatak odraditi besprijekorno.

Proizvodi za sjenčanje obrva dolaze u brojnim oblicima. Tako možemo birati između olovaka, gelova, gelova u olovci i brojnih sličnih varijanti. Prilikom iscrtavanja i sjenčanja obrva, kao što smo spomenuli, valja biti oprezan i pažljiv da se ne bi kreirao umjetni izgled koji potom izgleda napadno i jednostavno loše. Kako se to ne bi dogodilo, osim odgovarajućeg proizvoda za sjenčanje i iscrtavanje, vrlo je važan i način na koji to činite.

Ono što savjetuju brojni svjetski vizažisti jest da krenete sjenčati na sredini obrve gdje je boja najintenzivnija, a sam početak i kraj postupno gradite nijansiranjem koje će biti igra svjetlijih i tamnijih tonova. Početak obrve najvažniji je element koji mora biti svjetliji od ostataka te nikako oštrih i ravnih linija. Iscrtavanje obrva nije zahtjevno, ali ipak traži nekoliko dana prakse, mirnu ruku i pravi proizvod koji će uvelike olakšati cijeli proces i vama podariti besprijekoran izgled.

Budući da se na tržištu nalazi velik broj proizvoda za oblikovanje obrva, mi smo odlučili izdvojiti one najpopularnije koje obožavaju baš svi!

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, Benefit Brow Contour Pro 4-in-1 Defining & Highlighting Brow Pencil

Benefit Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel, Charlotte Tilbury Legendary Brows Eyebrow Gel

Glossier Boy Brow, Maybelline EyeStudio Brow Precise Micro Pencil

Objavljeno: 09.06.2020. u 11:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p