MAKE UP

6 najboljih sjajila koja vizualno povećavaju usne

'Lip plumperi' koji vas neće razočarati

Imati bujne usne zasigurno je želja mnogih jer bi inače svi silni filteri koje sve češće možemo vidjeti na Instagramu ili Snapchatu bili u potpunosti suvišni. Također pomama za velikim usnama uočljiva je i u činjenici da je riječ o jednoj od najtraženijih estetskih operacija na svijetu, koja postaje sve popularnija i kod nas. No, ako odlazak pod nož nije vaša opcija, onda bi lip plumperi definitivno trebali biti!

Želja za velikim i bujnim usnama nije trend koji je nedavno niknuo, već je riječ o izgledu kojem se teži generacijama. Precrtavanje usana olovkom nastalo je iz želje da se usne što bolje istaknu, no ono što je ovdje skliski teren jest neprirodan izgled, koji najčešće nastane u prevelikoj želji za stvaranjem što bujnijeg izgleda. S vremenom su iznjedrile sofisticiranije metode povećavanja volumena usana, a riječ je o sjajilima koja sadržavaju supstance uz pomoću kojih se usne lagano nadražuju. Primjerice menta ili chili česti je sastojak ovih sjajila uz pomoću kojih se usne istovremeno iritiraju i njeguju. Tako možete osjetiti lagano hlađenje ili peckanje, ovisno o kojem je sastojku riječ, no ne morate se brinuti da će vam usne učestalim korištenjem biti uništene.

Ovaj efekt traje najčešće nekoliko sati, zatim je potrebno ponovno ponoviti postupak, a ovaj proizvod volimo jer osim vizualnog povećanja usana, pruža i lijepu, pigmentiranu boju, najčešće ružičastu ili nude nijansu, koja izgleda poprilično prirodno. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita s kojima će usne dobiti na volumenu te pri tome zadržati svoj prirodan izgled, stoga napravite mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici!

NYX Pump it up Lip Plumper Angelina, Dior Addict Lip Maximizer High Volume Lip Plumper

Too Faced Lip Injection Lip Gloss, Milani Brilliant Shine Lip Gloss

Catrice Volumizing Lip Balm, AVON Mark Plump It Up Gloss

Foto: Instagram, Catrice, AVON, Too Faced, Milani, NYX, Dior
Objavljeno: 12.02.2020. u 09:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p