MAKE UP

6 najboljih sjajila za usne koja se ne lijepe

Must have baš svake kozmetičke torbice!

Kada je modni svijet u pitanju, posljednjih nekoliko sezona svjedočimo povratku komada koji nas uvelike podsjećaju na djetinjstvo. Česti je slučaj da se oni modni trendovi odražavaju i na beauty svijet, pa se tako u našim kozmetičkim torbicama sve češće mogu pronaći proizvodi koji su nas prvi i uveli u taj bogat make up svijet...

Možda se ne možete baš točno sjetiti svoje početne make up kolekcije, no sigurni smo kako su prvi make up koraci započeli upravo sjajilom za usne. Ono što možemo reći za sjajila jest da obožavamo njihov izgled na usnama, dok s druge strane nam vrlo često smeta njihova tekstura, odnosno ljepljivost. Ovaj iritantan osjećaj još postaje izražajniji u trenucima kada zapuše vjetar, te nam kosa pokvari sam izgled sjajila. Kako bi nam se ova, vjerujemo jedna od iritantnijih stvari, prestala događati, nije naodmet u svoju kolekciju uvrstiti sjajila čije formule su nešto vlažnije i laganije, a zbog čega je i samo sjajilo manje ljepljivo.

Također ovaj make up proizvod posebno volimo nositi u ljetnim mjesecima, posebice zato što na vrlo jednostavan način možemo osvježiti izgled svojih usana i to u svega nekoliko poteza. U nastavku smo izdvojili nekoliko vječnih favorita koji usnama pružaju puniji izgled, a zbog nešto inovativnijih formula voljet ćete ih još više!

Anastasia Beverly Hills Lip Gloss, Chanel Rouge Coco Gloss

Too Faced Lip Injection Power Plumping Lip Gloss

Dior Addict Lip Maximizer, Shiseido LacquerInk Lip Shine

Tom Ford Gloss Luxe

Foto: Instagram, Anastasia, Chanel, Too Faced, Dior, Shiseido, Tom Ford
Objavljeno: 19.04.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p