MAKE UP

6 najboljih tekućih pudera sa SPF zaštitom

Puderi koji istovremeno štite i uljepšavaju naš ten

Možda vam se to ne čini tako, ali ljeto samo što nije stiglo. Toliko toga je potrebno napraviti kako bi se dobro pripremili za dolazak ovog, mnogima omiljenog, godišnjeg doba, a prve promjene kreću od kozmetičke torbice. Make up proizvodi koje ćemo koristiti za vrijeme vrućih ljetnih dana moraju biti nešto laganijih formula, kao i s neizostavnom SPF zaštitom, kako bi u svakom trenu bili sigurni da je naša koža zaštićena od štetnih sunčevih zraka.

Da je make up glavni neprijatelj našoj koži i njezinom zdravlju, mit je na koji bi čim prije trebali zaboraviti. Make up i zdravlje naše kože itekako mogu ići zajedno u istoj rečenici, a pravi dokaz tome su i tekući puderi koji u svojim formulama kriju hranjive sastojke, a koji će itekako nahraniti našu kožu i štititi ju od štetnih vanjskih utjecaja. Puderi sa zaštitnim faktorom omiljeni su beauty proizvod kada temperature počnu biti nešto više, što zbog svoje visoke moći prikrivanja svih nepravilnosti na koži, a što zbog zaštite od sunčevih zraka. Nikada nije dovoljno ponoviti da je sunce zaista veliki neprijatelj zdravlju naše kože, pa tako ne korištenje pravovremene zaštite može izazvati pojavu melanoma kao i preuranjeno starenje kože, što nikako ne želimo. Zato se oslonite na pudere koji će u tren oka prikriti sve ono što ne želite podijeliti s ostatkom svijeta te uživajte bezbrižno na suncu, bez straha da će vam koža to zamjeriti.

Clinique Even Better korekcijski puder SPF 15 (260 kuna), Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh fluidni puder SPF 30 (330 kn)

L’Oréal Paris True Match SPF 17 (96 kn), Max Factor Radiant Lift SPF 30 (55 kn)

Rimmel Match Perfection tekući puder SPF 20 (40 kn), Vichy Dermablend tekući puder SPF 35 (180 kn)

Foto: Instagram, Clinique, Estee Lauder, L'Oreal Paris, Max Factor, Rimmel, Vichy
Objavljeno: 01.06.2019. u 16:35
Tagovi: Make up, Puderi, puder, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p