MAKE UP

6 najboljih umjetnih trepavica za što prirodniji izgled

Efekt raskošnih trepavica koji traje!

Kada govorimo o besprijekornom izgledu trepavica, maskara je definitivno naš najpoznatiji saveznik u postizanju takvog looka, no ponekad želimo da je njihov izgled nešto izražajniji. Umjetne trepavice nešto su na što računamo u posebnim, nešto svečanijim prigodama, kada želimo da sav naglasak bude na našem pogledu, a ako želite izbjeći preumjetan dojam na svojim očima, u nastavku otkrijte umjetne trepavice s kojima ćete zaboraviti da ih imate!

Postići efekt raskošnih trepavica i nije baš jednostavan zadatak, a to najbolje znaju svi oni koji su do sada isprobali sve uvijače ovoga svijeta, kao i sve maskare koje posve suptilno naglase naš pogled, ali možda ne u onoj mjeri u kojoj bismo zapravo željeli. Zato su se umjetne trepavice pokazale kao sjajan način da svojim trepavicama pružite raskošan efekt, no prije nego što ih kupite, važno je znati nekoliko ključnih stvari. Prije svega, važno je imati na umu kako njihovo stavljanje i nije baš najjednostavniji zadatak, pogotovo ako ih stavljate prvi put. Zato je najbolje imati malu pomoć te prvo stavljanje prepustiti osobi koja ima mirnu ruku ili si jednostavno ostaviti vremena kako ne biste bili primorani stavljati ih u žurbi. Također veliki broj ovakvih trepavica dolazi s malenim ljepilom, stoga pazite da ne nanesete preveliku količinu na samu trepavicu.

Kako biste izbjegli višak ljepila koji može stvoriti neuredan izgled, uvijek količinu ljepila istisnite sa strane pa zatim pincetom utapkajte trepavicu. Tako ćete imati veću kontrolu nad time koliko proizvoda zapravo stavljate kao i vrlo lako otkloniti višak. U nastavku smo izdvojili sjajne umjetne trepavice, od onih parcijalnih pa sve do raskošnih s kojima ćete postići trendi make up u stilu 60-ih, koje neće biti preteške na kapcima te koje nećete izgubiti po putu!

Eylure Dramatic, NARS Eyelashes Faux Cils

Ardell Baby Demi Wispies  @brittsully

MAC #30 Individual Lashes, Aura Power Lashes

Huda Beauty Samantha Lashes  @brittsully

Objavljeno: 21.10.2019. u 10:01
Tagovi: trepavice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p