MAKE UP

6 odličnih crnih olovaka za oči

Klasik koji uvijek izgleda sjajno!

Što se tiče beauty proizvoda koje koristimo, možemo se složiti kako postoje određeni klasici kojih se jednostavno nikada ne odričemo. Crveni ruž, kvalitetan puder, ali i crna olovka definitivno su proizvodi koji se nalaze u baš svakoj kozmetičkoj torbici, a razlog zašto je to tako leži u činjenici da se radi o bezvremenskim beauty trikovima koji uvijek pružaju atraktivan i poseban izgled.

Kao što smo napomenuli, crna olovka s punim pravom pripada make up klasicima koji su se zadržali pri samom vrhu omiljenih proizvoda sve do danas. Popularnost crne olovne mijenja se iz sezone u sezonu, pa tako postoje vremenska razdoblja kada je apsolutni must, ali i period kada se preferira nešto suptilnije nanošenje. U kojem god slučaju, crna olovna uvijek je prisutna u make up rutini, a sigurni smo da će tako i ostati. Za razliku od tuša, olovka je puno lakša i jednostavnija za nanošenje jer dopušta bezbolno korigiranje pogrešaka, nerijetko je fleksibilnije teksture te jednostavno lakša za upotrebu. Nadalje, postoji više modela olovaka, pa su tako one nešto tvrđe idealne za iscrtavanje linije ispod kapka, dok one masnije teksture bez problem mogu poslužiti kao zamjena za tuš, ali i kreiranje smokey eyes make up looka.


Essence Smokey Crystal Ultra Longlasting Eye Pencil, Giorgio Armani Smooth Silk Eye Pencil, MAC Cosmetics Pro long wear eye liner, NYX Metallic Eyeliner


Crna olovka osim za iscrtavanje očiju, može imati i druge funkcije, a to je lagano i pažljivo nijansiranje obrva ako imate nešto tamnije dlačice, kao i odlična nadopuna tušu. Kombiniranje tuša i olovke za oči jedna je od najomiljenijih kombinacija jer u konačnici daje precizniji, ali i prirodniji izgled koji nikada ne razočara. Ono u čemu treba biti pažljiv prilikom nanošenja olovke za oči je njezina količina, odnosno valja pripaziti da se ne dogodi neugodan, previše iscrtan izgled oka. Također, stil iscrtavanja prilagodite svom oku te tako kreirajte izgled koji će savršeno pristajati te iz olovke za oči izvući ono najbolje.

Budući da na tržištu postoji velik broj olovaka za oči izdvojili smo one koje su se pokazale najboljima.

Clinique Quickliner Intense, Aura Lux Glitter

Objavljeno: 02.08.2019. u 11:18
Tagovi: olovke za oči

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p