MAKE UP

7 balzama u boji kao odlična alternativa ružu za usne

Njega i prekrasan izgled usana u jednome!

Bez obzira na to jeste li strastvena zaljubljenica u make up ili se sjetite da isti postoji samo kada su u pitanju nešto svečanije prigode, sigurni smo da u oba slučaja možemo pronaći barem jedan ruž za usne unutar kozmetičke torbice. No, interes za ovaj planetarno popularan proizvod pomalo jenjava dolaskom toplijih mjeseci, stoga nije naodmet pronaći nešto laganije alternative s kojima ćemo lakše podnositi visoke temperature!

Suhoća usana problem je koji nije rezerviran isključivo za vrijeme zimskih mjeseci, već se s njime susrećemo tijekom cijele godine. Ljeti ovaj problem nastaje kao posljedica visokih temperatura i manjka unosa potrebne tekućine, stoga je intenzivna hidratizacija važan korak kako bi usne ostale njegovane i glatke. Ono što najčešće dodatno isuši naše usne jest sam ruž, čije su formule nerijetko vrlo teške, a pogotovo kada govorimo o matiranim ruževima. Osjećaj zatezanja koji nastaje nakon njegovog nanošenja te ispucali izgled usana nešto je što nikako nismo željeli postići njegovim korištenjem, stoga su balzami u boji sjajan način da naglasite njihovu ljepotu te im istovremeno pružite potrebnu njegu.

Riječ je o proizvodu iza kojeg se nalazi moćna kombinacija aktivnih sastojaka, a koja usne čini vidljivo mekanima i glatkima te pruža zaštitu od njihovog isušivanja. Balzami u boji uglavnom dolaze u nude, prirodno crvenoj ili nježno rozoj boji, koje savršeno naglašavaju prirodnu ljepotu usana, a u nastavku smo izdvojili neke vječne favorite!

Burt's Bees 100% Natural Tinted Lip Balm

Catrice Tinted Lip Glow Balm

Caudalie French Kiss Tinted Lip Balm

Dior Lip Glow

Ilia Tinted Lip Conditioner

Fresh Sugar Lip Treatment

Maybelline New York Baby Lips Glow Lip Balm

Foto: Instagram, Burt's Bees, Catrice, Caudalie, Dior, Ilia, Fresh, Maybelline
Objavljeno: 13.05.2020. u 09:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p