MAKE UP

7 dugotrajnih crvenih ruževa koje morate imati

Bezvremenska nijansa koja uvijek izgleda divno!

Kada govorimo o beauty svijetu i bezvremenskim klasicima koji se moraju pronaći u svačijoj kozmetičkoj torbici, crveni ruž bez imalo razmišljanja zauzima vrlo visoko mjesto. Naime, riječ je o proizvodu koji pomaže kreiranju profinjenog i elegantnog izgleda sa statement prizvukom, stoga ako već nemate, svakako nabavite crveni ruž za koji garantiramo da će vas u potpunosti osvojiti.

Kao što smo spomenuli, profinjen i elegantan izgled samo su neke od karakteristika kojima možemo opisti crveni ruž, no ova nijansa krije još jednu posebnosti. Riječ je o upečatljivom i odvažnom izgledu koji malo toga ostavlja nedorečenim. S crvenim ružem jednostavno je nemoguće pogriješiti, a zašto je to tako krije se u činjenici kako ova nijansa podiže i najtmurniju kombinaciju te ju čini stylish odabirom. Prilikom nanošenja crvenog ruža valja biti precizan i obavezno koristiti specijalizirani kist ili olovku. Vrlo je bitno da su linije čiste i oštre te da ne izlaze previše iz okvira usana jer ćete u protivnom kreirati pomalo klaunovski izgled, a to je sigurno nešto što ne želite. Također, prije same aplikacije vrlo je dobro napraviti brzinski piling usana kako biste odstranili mrtve stanice i usnama podarili mekanu teksturu na koju će ruž savršeno prijanjati.

Nadalje, što se tiče odijevanja i crvenog ruža, ne postoje pravila i u potpunosti možete pustiti mašti na volju. Jednostavne minimalističke kombinacije ili pak one razigrane jednako će dobro pristajati ovom omiljenom beauty proizvodu, stoga kako biste što jednostavnije izabrali onaj pravi, u nastavku potražite 7 ključnih crvenih ruževa koji će oduševiti svojom kvalitetom i postojanošću.

Aura Absolute Matte 622 That`s Amore, Dior Red 999

L'Oreal Riche Matte

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour in No. 4, Fenty Beauty Stunna lip paint, Bobbi Brown Lord & Berry Vogue Lipstick Red

M.A.C Lipglass Russian Red

Objavljeno: 20.01.2020. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p