MAKE UP

7 najboljih maskara koje će pružiti volumen vašim trepavicama

Savršen spoj inovativnih četkica i formula!

Iako često znamo isticati kako se trendovi u beauty svijetu izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, s druge strane postoje proizvodi kojih se baš nikada ne odričemo. Kada govorimo o make upu, status klasika definitivno imaju maskare, koje se na našem licu mogu pronaći uvijek, bez obzira na sezonu ili prigodu...

Bilo da spadate u skupinu ljubitelja make upa ili ga se sjetite samo kada su posebne prigode u pitanju, maskaru sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici. Upravo zato ovaj proizvod nosi status omiljenog klasika unutar beauty svijeta, koji u svega nekoliko poteza naglašava naše trepavice, stavljajući tako ključnu točku na i cjelokupnom make up looku. Iako je trenutno vodeća filozofija unutar beauty svijeta da je manje, zapravo više, kada su maskare u pitanju, ne vodimo se tom filozofijom, već upravo suprotno, od nje očekujemo baš puni potencijal. Ono što najčešće tražimo od maskare jest da naglasi volumen trepavica, a pravi primjer takvog proizvoda je i inovacija iz Eisenberga, Essential Le Mascara Graphique.

Njena tehnička zaobljena četkica savršeno prati uvijenost trepavica te se sastoji od sitnih i mekanih šiljaka. Također ova maskara nanosi savršenu količinu proizvoda i omogućuje savršeno hvatanje individualnih trepavica, čak i onih najkraćih, istovremeno ih njegujući. Pruža cjelokupnom make-up looku grafički, nježan i prirodan učinak, otkrivajući beskrajne, uvijene trepavice uz spektakularnu definiciju. Danas gotovo ne postoji make up brend koji u svojoj ponudi nema barem jednu maskaru, a u nastavku smo izdvojili još nekoliko brendova koji su nas osvojili svojim spojem inovativnih četkica i formula.

Eisenberg Essential Le Mascara Graphique

Benefit Cosmetics They’re Real! Lengthening maskara, Milk Makeup Kush High Volume maskara

Essence Lash Princess, Maybelline Lash Sensational maskara za produljenje i punije trepavice

Lancôme Hypnôse, Giorgio Armani Eyes To Kill Classic Mascara

Foto: Instagram, PR, Lancome, Giorgio Armani, Essence, Maybelline, Benefit Cosmetics, Milk Makeup, Eisenberg
Objavljeno: 11.10.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p