MAKE UP

6 najboljih primera s kojima će svaki puder izgledati savršeno

Make up rutina koje se nikada ne odričemo!

Koliko puta vam se dogodilo da ste na svoju kozmetičku policu smjestili novu bočicu pudera, a koja bi svojim sastojcima i formulom, licu trebala pružiti sve ono što od ovog make up proizvoda očekujemo, no iz nekog razloga željeni rezultat izostaje? Kroz naše ruke prošla je poprilično impresivna kolekcija pudera, pa tako sigurno ne postoji brend kojeg do sada niste testirali. No, možda problem ne leži u krivo odabranom proizvodu, već u nepotpunoj pripremi za njegovo nanošenje!

Kada je make up rutina u pitanju, ono što je važno jest da ona bude što kraća, ali sa željenim efektom. Budući da se najčešće šminkamo ujutro, prije ispunjavanja svakodnevnih obaveza, trudimo se uvrstiti u rutinu samo one nužne korake, pa tako često preskočimo one koji su zapravo ključni u kreiranju besprijekorne baze. Osim čiste podloge lica, pažnju je važno obratiti i na hidrataciju kože.

Kako bi puder što bolje 'sjeo' koža mora biti nahranjena, stoga obavezno nanesite bogatu kremu koja će nadoknaditi izgubljenu vlagu. Također ono što nikako ne smijete preskočiti u make up rutini jest nanošenje primera. Zašto? Primeri zapravo služe kako šminka ne bi 'skliznula' s lica te stvaraju zaglađen izgled kože.

Na tržištu možete pronaći primere koji brišu ranicu između make up i skincare svijeta, pa tako pojedini pružaju koži i određenu njegu, prikrivajući različite nepravilnosti, poput proširenih pora. Također neki primeri će u kombinaciji s puderom kožu dodatni navlažiti, a možete pronaći i tonirane primere koji opasno konkuriraju BB kremama.

U nastavku smo izdvojili 7 vječnih favorita čije ćete bočice sigurno ponovno kupiti nakon što ih jednom potrošite!

Max Factor Facefinity primer, NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer

Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser, Estée Lauder The Mattifier

Rimmel London Insta CC Primer, Kiehl's Micro Blur Skin Perfector

Foto: Instagram, Max Factor, NYX, Maybelline, Estee Lauder, Rimmel, Kiehl's
Objavljeno: 02.11.2020. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p