MAKE UP

7 nježnih sjajila za usne koji pružaju neutralan izgled

Odličan odabir za dnevne, ali i večernje kombinacije!

Iako su ruževi jedni od najdražih trendova koje definitivno obožavamo, sjajila za usne unazad nekoliko sezona također su se nametnula kao proizvod koji ponovno nosimo. Popularnost sjajila mijenja se s vremena na vrijeme, no činjenica kako se radi o jednostavnom i praktičnom proizvodu, čini ga beauty proizvodom koji želimo vratiti u svoju rutinu.

Dolaskom toplih i sunčanih dana, ono što postaje beauty imperativom je prirodan i prozračan izgled koji ne odaje dojam težine niti lica koje ne diše. Kako biste postigli što prirodniji izgled, bitno je koristiti neutralne i nježne tonove koji će tek toliko naglasiti prirodne atribute te odisati svježinom i jednostavnošću. Kada govorimo nedostatcima sjajila, najčešće se povlači pitanje ljepljivosti na usnama, no budući da beauty industrija neizmjerno napreduje, predstavljene su nove formule koje sprječavaju lijepljenje te usnama pružaju postojan i puni izgled koji osvaja na prvi pogled.

Artdeco Glamour Gloss, Chanel Rouge Coco Gloss, Too Faced Lip Gloss

 Nadalje, kao što smo spomenuli, prilikom kreiranja neutralnog i prirodnog izgleda bitno je koristi neutralne nijanse, a sjajila najčešće dolaze u nježnim ružičastim bojama koje na usnama djeluju prozirno tek s malenim tonskim prizvukom. Naravno, možete birati između sjajila s jakim sjajem, šljokicama, a u posljednje vrijeme odstupni su i oni s mat efektom. Kako bi sjajilo što bolje prianjalo, usne je bitno valjano pripremiti, a to ćete najbolje učiniti prirodnim pilingom na bazi meda i soli. Usne lagano protrljajte, hidratizirajte te potom nanesite sjajilo koje će naglasiti prirodnu ljepotu. Ono što obožavamo kod sjajila činjenica je kako ne zahtijeva dodatnu olovku za usne niti posebnu preciznost, pa za razliku od apliciranja ružs, uvelike štedi vrijeme. Ako još uvijek ne znate koje sjajilo nabaviti u nastavku smo izdvojili 7 odličnih proizvoda koji su kvalitetni i odaju lijep, uravnotežen i prirodan izgled usana.

Dior Addict Ultra-Gloss, Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath GlossDior Addict Lip Maximizer, Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer, Lancome L'Absolu Gloss Rôsy Plump

Foto: Instagram, Dior, Fenty Beauty, Lancome, Charlotte Tilbury, Artdeco, Chanel, Too Faced
Objavljeno: 10.06.2019. u 16:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p