MAKE UP

7 odličnih tuševa za oči koji se brzo i jednostavno nanose

Za glamurozan pogled!

Tuš za oči nešto je čega se sjetimo kada želimo naglasiti svoj pogled te je riječ o make up proizvodu koji nije toliko rezerviran za svakodnevne prilike. Razloga zašto se tuš uglavnom nalazi na samom dnu naše make up torbice je mnogo; njegovo nanošenje zasigurno je prekomplicirano za svakodnevni make up te nitko od nas nema vremena satima stajati ispred zrcala i popravljati liniju koja nikako ne želi biti ravna...No, beauty svijet je i za ovaj problem iznjedrio rješenje i to proizvodima kojima morate pružiti priliku!

Sigurni smo kako svatko od nas ima barem jednu priču u vezi nanošenja tuša za oči, a koja i nije baš završila slavno. Nanošenje tuša zahtjeva preciznost i mirnu ruku, što je nešto s čime se ne možemo baš svi pohvaliti, no to nije razlog da odustanete od ovog make up proizvoda, pogotovo zato što nam je sezona blagdana svakim danom sve bliže, a ima li išta glamuroznije od pogleda kojeg krasi ova elegantna linija na kapku? S tušem vrlo lako možete kreirati zavodljiv pogled, a kako bi vaše iscrtavanje bilo što preciznije, nije naodmet imati pri ruci proizvode koji su svojim oblikom četkica cijeli ovaj postupak znatno pojednostavili.

Primjerice MAC Rollerwheel Liquid Liner ima četkicu kakvu sigurno niste do sada vidjeli, a riječ je o kotačiću na vrhu aplikatora. Upravo zbog ovog specifičnog oblika četkice možete kontinuirano i ujednačeno nanositi tuš, zbog čega je poprilično pojednostavljen cijeli postupak. Također smo u nastavku izdvojili i druge sjajne tuševe za oči s kojima možete kreirati mačkasti look, ali i s kojima možete naglasiti samo kutove očiju kako biste vizualno otvorili oko, a što je prikladno i za dnevne varijante!

Urban Decay Razor Sharp, Maybelline Curvitude Liner

Essence Liquid Ink Waterproof, MAC Rollerwheel Liquid Liner

Maybelline Tattoo Studio Liquid Ink Eyeliner

Diorshow Art Pen, Mac Liquidlast Liner

Foto: Instagram, Unsplash, Urban Decay, Maybelline, Essence, MAC, Diorshow
Objavljeno: 02.12.2019. u 11:31
Tagovi: tuš za oči

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p