MAKE UP

8 fiksatora s kojima će make up biti postojan cijelog dana

Must have proizvod!

Ako ste ikada sebe počastili profesionalnim make up-om sigurni smo kako ste upoznati s proizvodom koji se nanosi na samom kraju i dolazi u obliku spreja. Naime, riječ je o fiksatorima koji su od velike koristi u svim onim trenutcima koji zahtijevaju dugotrajnost i postojanost. Iako fiksatori najčešće nisu dio svakodnevne beauty rutine, definitno je riječ o proizvodu koji mora pronaći svoje mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici.

Kao što smo spomenuli, fiksatori nisu dio svakodnevne rutine, ali to ne znači da vam neće odlično poslužiti u situacijama kada želite da vaš make up bude postojan i dugotrajan. Jedna od najčešćih problema s kojima se susrećemo govorimo li o make up upravo je njegova dugotrajnost, odnosno činjenica da nakon vrlo kratkog vremena šminka koju smo nanijeli počinje 'odlaziti' s lica. Ako ste nanijeli fiksator, šminka je zapravo na neki način zaleđena, a koliko će dugo tako ostati naravno ovisi o jačini i kvalitete samog proizvoda. Kako bi učinak fiksatora bio što bolji, najbolje ga je kombinirati s primerom kojeg nanosite prije šminke jer u tom slučaju možete biti sigurni kako vas make up u niti jednom dijelu dana ili večeri neće iznevjeriti.

Clarins Fix' Make-Up, Kiko Make Up Fixer

Fiksator je naročito potreban u situacijama kada ćete se više znojiti ili u večernjim izlascima koji se najčešće odvijaju u zagušenim zatvorenim prostorima gdje se koža lake masti, a samim time i gubi početni make up look. Premda se može činiti kako su fiksatori teški i masivni, karakteristika onih kvalitetnih upravo je suprotna i fiksator je proizvod koji ne odaje dojam zagušenosti ili teškog make up-a. Lagan i prozračan, a učinkovit efekt je ono zbog čega ovaj proizvod obožavano, stoga smo odličili izdvojiti 8 najboljih fiksatora za koje smo sigurni da će vas osvojiti već nakon prvog korištenja!

Mac Prep + Prime Fix, Make Up For Ever Mist & Fix

Milk Makeup Blur Spray, NYX Professional Makeup Matte Finish Setting Spray

Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray, Too Faced Hangover 3-in-1 Setting Spray

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.11.2019. u 12:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p