MAKE UP

8 kremastih rumenila koje ćete obožavati u svim prilikama

Praktični i fukcionalni proizvodi!

Budući da sada sa sigurnošću možemo reći kako su tople proljetne temperature stigle, pravi je trenutak da vaša make up rutina doživi sitne, ali potrebne promjene. Zamjena pudera BB kremom, lagani i svijetli tonovi samo su neke od promjene koje volimo, a rumenilo i to ono kremasto, definitivno je proizvod koji želimo upotrijebiti što prije.

Rumenilo je proizvod koji bez imalo razmišljanja pripada skupini koja je jedna od sastavnih dijelova svakog make up-a. Naime, premda smo zimi voljeli nešto zagasitije nijanse i teže teksture, topli dani savršen su trenutak da priliku date nježnim bojama, ali i kremastoj formi. Kremast rumenila omiljena su iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je činjenica kako je riječ o proizvodima koji savršeno prianjaju na lice te odaju dojam prirodnog i uravnoteženog izgleda. Spomenuti tip rumenila je odličan izbor za sve one koji vole prirodan izgled koji suptilno naglašava sve atribute na licu i ne ostavlja dojam teže šminke. Kada govorimo o bojama, one koje obožavamo su različite nijanse ružičaste, ali i nježne narančaste i puderaste tonove.

Ostatak make up-a koji pristaje ovakvim bojama rumenila također su nježne nijanse i neutralna podloga u vidu nude sjenila za oči i decentnih sjajila ili ruževa za usne. Budući da kremasta rumenila osvajaju već nakon prvog korištenja, nema baš nikakvog razloga da već danas kozmetičku torbicu ne nadopuniti ovim odličnim proizvodom jer smo sigurni da će vas u potpunosti oduševiti. S obzirom na to da na tržištu postoji velik broj kremastih rumenila, u nastavku smo izdvojili 8 najboljih koji su se pokazali kao nepogrješiv izbor.

ILIA Multi-stick I Put A Spell On You, Maybelline Dream Matte Blush

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick N°25, NYX Rouge Cream Blush

Jane Iredale In Touch Cream Blush, Elizabeth Arden Ceramide Cream Blush

L’Oréal Paris Infallible Paint Chubby, Tom Ford Cream Cheek Color

Objavljeno: 14.03.2020. u 15:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p