MAKE UP

Ako do sada niste pronašli savršeni gel za obrve, onda bi ovaj proizvod mogao promijeniti vaše mišljenje

Za gust i prirodan izgled obrva!

Nikada kao sada oči nisu bile u tolikom fokusu, a to prije svega možemo zahvaliti pandemiji. Upravo zato sav naš make up orijentiran je na to da ovo područje lica učinimo što zanosnijim, pa su tako u prvi plan pale maskare, sjenila, ali i svi silni make up proizvodi zaduženi za oblikovanje obrva, stoga ne iznenađuje da se ovih dana ne prestaje pričati o jednom gelu za obrve, a koji će vašu svakodnevnu make up rutinu učiniti mrvicu jednostavnijom!

Kada govorimo o stiliziranju obrva, moramo priznati da smo prošli poprilično trnovit put. Od gotovo neprimjetnih i vrlo tankih obrva, preko strogih Instagram obrva, stigli smo do kreiranja što prirodnijeg looka, a što je zapravo najveći izazov, pogotovo kada smo suočeni s vrlo malo dlačica. S druge strane, beauty svijet poznat je po svojoj inovativnosti, kao i po tome da se uvijek u njemu može pronaći rješenje za svaki naš problem, pa tako i za kreiranje željenog izgleda obrva. Tako se jedan gel za obrve pronašao u kozmetičkoj torbici brojnih zaljubljenica u dobar make up, a riječ je o Maybelline New York 'Browdrama'.

O ovom gelu za obrve možete pročitati samo pozitivne recenzije, a ono što ćete kod njega voljeti jest prirodan izgled, gustoća i 'microblading' učinak. Također ovom proizvodu u prilog ide i povoljna cijena, kao i dugotrajnost jer je vodootporan te jednostavnost nanošenja, pa tako u tren oka možete oblikovati željeni izgled. Definitivno je riječ o proizvodu kojeg će jednako voljeti profesionalci, kao i amateri u šminkanju!

Maybelline New York 'Browdrama'

Foto: Instagram, Maybelline
Objavljeno: 25.04.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p