MAKE UP

Ako do sada niste pronašli savršeni korektor, onda bi ovaj The Ordinary novitet mogao ispuniti vaša očekivanja!

Popularni brend uskoro na tržište lansira korektor s potpunim prekrivanjem!

Ni sami nismo sigurni koliko redaka hvalospjeva smo posvetili popularnom brendu The Ordinary, koji je našu pažnju zadobio sjajnim, visoko kvalitetnim i cjenovno dostupnim proizvodima. O ovom brendu najčešće smo do sada pričali kada se radilo o nešto kvalitetnijoj i ciljanoj njezi kože lica, no uskoro bi se to moglo promijeniti jer ovaj brend polako, ali sigurno osvaja i make up svijet!

Sigurni smo da se barem jedan proizvod brenda The Ordinary nalazi u vašoj skincare kolekciji, a posljednjih nekoliko mjeseci postalo je gotovo nemoguće zakoračiti na popularne društvene mreže, pojaviše Tik Tok, a da nam ne iskoči barem jedan video u kojem glavnu ulogu ima piling crvene boje, odnosno AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. O tome koliko je ovaj brend popularan te da iza njega stoji prava vojska obožavatelja potvrđuje i činjenica da je ponekad poprilično izazovno doći do omiljenih proizvoda i obnoviti kolekciju jer se nerijetko događa da su sve zalihe rasprodane. The Ordinary definitivno se čvrsto pozicionirao kada je njega kože u pitanju, a sada je stiglo vrijeme da se ovaj brend okuša i u make up svijetu.

U njihovoj ponudi do sada se mogao pronaći samo jedan make up proizvod, puder koji je na dan lansiranja stvorio listu čekanja od 25 000 ljudi. Isti takav hype nastao je i povodom vijesti da će se uskoro u prodaji, točnije 19. siječnja, moći pronaći The Ordinary korektor i to na službenoj stranici brenda. Korektor će biti dostupan u čak 36 nijansi, a svaka nijansa korektora bit će obilježena slovom koje označava podton kože, primjerice P za ružičastu ili Y za žutu, zbog čega će pronalazak idealne nijanse biti mrvicu jednostavnije, pa čak i kada je online kupovina u pitanju.

Korektor se nanosi aplikatorom te je njegova formula poprilično gusta zbog čega nije potrebno nanositi puno proizvoda kako bi prikrili eventualne nepravilnosti na koži. Također ono što se od ovog korektora očekuje je i njegova dugotrajnost te da na koži djeluje prirodno, bez uvlačenja u fine linije i bore, stoga ga jedva čekamo testirati i vidjeti hoće li ovaj proizvod ispuniti očekivanja!

Foto: Instagram
Objavljeno: 16.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p