MAKE UP

Ako obožavate Urban Decay 'Stay Naked' palete, onda morate testirati i istoimeni puder koji uskoro stiže na tržište!

Proizvod zbog kojeg se već sada stvorila prava lista čekanja!

Ni sami ne znamo koliko redaka hvalospjeva smo posvetili popularnom brendu Urban Decay i njihovim pigmentiranim sjenilima. Također smo sigurni da svaka strastvena zaljubljenica u make up u svojoj kolekciji ima barem jednu Naked paletu, a uskoro će se toj kolekciji pridružiti i jedan sjajan novitet kojeg jedva čekamo testirati!

Ovih dana na društvenim mrežama stvorio se veliki hype zahvaljujući vijesti da Urban Dacay planira prošiti svoju kultnu Stay Naked kolekciju i to ni manje ni više nego Stay Naked Hydromaniac puderom. S obzirom na to da je u pitanju planetarno popularan brend kozmetike, odmah smo mogli zaključiti kako u pitanju nije bilo kakav puder, već je riječ o proizvodu koji briše granice između make up i skincare svijeta. Naime, formula ovog pudera osim što prikriva sve nepravilnosti na koži, također doprinosi i njezinoj hidrataciji, stoga je idealan i za iznimno suhu kožu. Također ovaj proizvod je poprilično dugotrajan, ali bez osjećaja težine i zatezanja. Nakon nanošenja koža izgleda svježe, s prirodnom sjajem i bez uvlačenja u sitne porice i fine linije. U ponudi možete pronaći 12 različitih nijansi koje se vrlo lako prilagođavaju vašem prirodnom tonu kože, a cijela kolekcija bit će dostupna od 22. siječnja na službenoj web stranici, a u trgovinama od 1. ožujka.

S obzirom na veliko oduševljenje zaljubljenica u make up svijet, stvorena je i pozamašna lista čekanja, a na koju se i vi možete pribilježiti kako biste što prije isprobali ovaj sjajan proizvod. Sigurni smo da će ispuniti baš sva vaša očekivanja!

Foto: Instagram
Objavljeno: 17.01.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p