MAKE UP

Ako ste obožavali adventske beauty kalendare, onda će vas ova Valentinovo varijanta oduševiti!

Ljubavni kalendar koji želimo imati u svojoj kolekciji

Moramo priznati da sada više ne možemo zamisliti Advent bez svih onih kozmetičkih kalendara koji odbrojavaju dane do Božića te tako taj period čine nešto uzbudljivijim i posebnijim. Ono što nas posebno veseli jest to što ovaj trend odbrojavanja do nekih važnih datuma u mjesecu izlazi iz okvira samog adventa, pa tako sve češće imamo priliku uživati u luksuznim beauty kalendarima koji odbrojavaju i do - Valentinova!

Ako ne znate kako ovog Valentinova iznenaditi svoju bolju polovicu ili pak sami sebe, onda je kozmetika nešto s čime ne možete pogriješiti. Posebno atraktivni su ljubavni kalendari u kojima se najčešće krije 14 iznenađenja, dakle za svaki dan do Valentinova. Najčešće se u takvom kalendaru nalaze najatraktivniji proizvodi brenda, odnosno bestselleri, kao i kombinacija njihovog mini pakiranja i proizvoda u punoj veličini. Nama je ove sezone posebno za oko zapeo bogati Lancôme kalendar koji sadrži savršenu kombinaciju od 14 omiljenih make up i skincare proizvoda, poput popularnog Advanced Génifique seruma i učinkovitu Hypnose 01 Noir Hypnotic maskaru.

Zvijezda ovog kalendara definitivno je La Nuit Trésor miris koji se otvara baš na Valentinovo, stoga smo sigurni da će ovakav luksuzan znak pažnje oduševiti svakoga. Ljubavni kalendar možete pronaći na službenoj stranici brenda, a naša preporuka je da ne odugovlačite sa stavljanjem u shopping košaricu kako ne biste ostali kratkih rukava!

Foto: Lancome
Objavljeno: 28.01.2023. u 15:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p