MAKE UP

Aplikacije za pronalazak idealne nijanse ruža za usne sve su popularnije! Izdvojili smo nekoliko najboljih!

Do idealne nijanse ruža za usne i to jednim klikom!

Pronaći idealnu nijansu ruža za usne nikada nije bio jednostavan zadatak, a posebice sada u vrijeme pandemije kada i ne možemo toliko lako testirati u drogerijama baš sve što nam se pronađe nadohvat ruke. Činjenica jest da napredak tehnologije mijenja svijet oko nas, pa neke stvari koje su nam, ne tako davno, bile nezamislive, danas su dio naše svakodnevice. Moderna tehnologija itekako mijenja i omiljeni beauty svijet, zbog čega je danas više no ikada lako pronaći idealne make up proizvode!

Ovaj napredak, a slobodno možemo reći i prava beauty revolucija, poprilično je vidljiva u svijetu make upa, a posebice kada su ruževi u pitanju. Pored odgovarajuće nijanse pudera, pronalazak idealnog ruža također predstavlja veliki izazov, no sve veći broj dostupnih beauty aplikacija nešto je što bi moglo zauvijek promijeniti način na koji kupujemo omiljene make up proizvode. Pravi primjer toga je i najnovija Chanelova aplikacija LipScanner, a koja koristi jedinstveni skener boja kako bi što lakše pronašli ruž koji će se podudariti s željenom nijansom. Sve što je potrebno jest fotografirati predmet na kojem se nalazi željena nijansa, a ova aplikacija prepoznat će odabranu boju te sugerirati Chanelov proizvod za usne koji najbolje odgovara vašem vizualu, a što sigurno neće biti problem, budući da se u aplikaciji nalazi preko 400 ruževa! Nakon što pronađete željenu nijansu, vrlo lako ju možete i virtualno isprobati te vidjeti kako vam stoji prije same kupnje.

No, ovo nije jedina aplikacija koja olakšava pronalazak idealnog ruža za usne, a popis je svakim danom sve duži. Jedna od popularnijih online adresa na kojoj možete isprobati ruž je i Pinterest, i to kroz platformu 'Try on'. Dovoljno je samo uključiti kameru, a testirati možete i poprilično veliki broj ruževa za usne i to poznatih brendova poput NYX-a, YSL Beautéa, Lancômea, Urban Decaya, Neutrogene, Estée Laudera i drugih.

Po sličnom principu funkcionira i aplikacija M.A.C-a, na kojoj možete isprobati više od 800 nijansi ruževa, kao i na e.l.f stranici, gdje osim ruževa, možete testirati i druge make up proizvode. Zahvaljujući ovim aplikacijama, sigurni smo da se više nikada neće pronaći pogrešna nijansa make up proizvoda u vašim rukama!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.11.2021. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p