MAKE UP

Bronzer s mirisom čokolade koji vraća zdrav sjaj koži lica

Proizvod koji uvijek kupujemo iznova!

Sigurni smo kako svatko od nas ima barem jedno pakiranje bronzera u svojoj kozmetičkoj torbici, no zimi nekako korištenje ovog make up proizvoda padne u drugi plan. Zima nije nikakav razlog da se pozdravimo sa svojim osunčanim tenom koji prišti od zdravlja, a kada postoji opcija da nas osim lijepog izgleda, kroz dan prati i neodoljivi miris čokolade, apsolutno ne vidimo razlog, a da u svoju svakodnevnu make up rutinu ne uvrstimo jedan posve neobičan i funkcionalan proizvod!

Bronzer spada u skupinu make up proizvoda s kojima je zaista jednostavno rukovati te nije potrebno pratiti make up tutorial kako bi njegovo nanošenje bilo u potpunosti besprijekorno. Kod odabira bronzera, važno je voditi računa da ne odaberete nešto snažniju nijansu kako ne biste dobili efekt narančaste kože. Poanta bronera jest da umornoj koži dodate malo boje i topline na licu, a ne da kreirate umjetan izgled, što je česti problem kod korištenja ovog make up proizvoda. Za nanošenje bronzera najbolje je koristiti četku s kojom nanosite rumenilo i to tako da njime uokvirite oblik svog lica. No, osim što bronzere volimo zbog toga što našoj koži na vrlo jednostavan način vraćaju boju te kreiraju njezin zdravi izgled, također postoje bronzeri koji ostavljaju neodoljiv miris.

Mirisu čokolade teško da možemo odoljeti, stoga nam je u potpunosti jasno zašto su Too Faced bronzeri omiljeni izbor zaljubljenica u dobar make up već godinama. Formula ovih bronzera obogaćena je 100 postotnim kakaom u prahu, a možete birati između onih koji matiraju koži lica ili pak odabrati bronzer koji će ostaviti sjajne čestice na koži te tako najjednostavnije istaknuti ključne dijelove na licu. Također ovaj brend u svojoj kolekciji ima i mini pakiranja ovog make up proizvoda, pa ga tako možete smjestiti u svoju dnevnu torbicu te u svakom trenu popraviti izgled ili ga koristiti kao svog vjernog saveznika na putovanjima!

Too Faced Milk Chocolate Soleil Bronzer, Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer

Too Faced Chocolate Gold Soleil Bronzer

Too Faced Chocolate Gold Bronzer Travel Size, Too Faced Chocolate Soleil Travel Size

Objavljeno: 16.11.2021. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p