MAKE UP

Cijeli internet je poludio za ovim sjajilom s okusom gin-tonica

Sjajilo o kojem se ne prestaje pričati
Moramo priznati da pomalo imamo osjećaj kako nam je beauty industrija zapravo ponudila sve te da nas rijetko kad nešto može impresionirati ili okupirati našu pažnju. S druge strane, s vremena na vrijeme pojavi se neki novitet oko kojeg nastane potpuni hype, a ovoga puta je to za rukom pošlo jednom zanimljivom sjajilu...

Da su sjajila ove sezone doživjela svoj apsolutni povratak na make up scenu ne trebamo previše naglašavati. Gotovo nema brenda koji nije predstavio neku novu kolekciju sjajila za usne te je ovaj make up proizvod sve češće počeo zamjenjivati standardni ruž u našoj svakodnevnoj rutini. Osim što sjajila prekrasno naglašavaju prirodnu ljepotu samih usana, njihovo korištenje izrazito je praktično jer u svega nekoliko poteza možemo nanijeti proizvod te ne zahtijeva preciznost niti mirnu ruku. Sjajilo o kojem se u posljednje vrijeme jednostavno ne prestaje pričati je drogerijski favorit Catrice Volumizing Extreme Lip Boosteru – 50 Gin's O'Clock, a iz samog naziva možete zaključiti i zašto.

Kada smo pomislili da smo do sada isprobali baš sve sastojke i njihove kombinacije, ovaj poznati make up brend pronašao je način da nas ponovno iznenadi te predstavi nešto novo i drugačije na samom tržištu. Okus gin-tonica osjeti se odmah pri nanošenju proizvoda te je idealan odabir za sve ljubiteljice ovog popularnog pića, a osim zanimljivog okusa, ono što vrijedi istaknuti jest to da je njegova formula neljepljiva, već izrazito kremasta te pruža prekrasan završetak, visoki sjaj usnama, kao i punoću. Za ovaj proizvod ćete trebati izdvojiti 30-ak kuna, stoga požurite dok još nije nestao s polica drogerija!

Catrice Volumizing Extreme Lip Boosteru – 50 Gin's O'Clock

Foto: Instagram, Catrice
Objavljeno: 07.12.2022. u 10:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p