MAKE UP

Cjenovno pristupačni highlighteri koje vole koristiti i profesionalni vizažisti

Drogerijski proizvodi s kojima ne možete pogriješiti!

Iako smo u posljednje vrijeme uvelike skratili svoju make up rutinu te se tako ona sastoji od samo bazičnih proizvoda koji eventualno prikriju pokoji nedostatak na koži, proizvod kojeg smo u potpunosti nepravedno isključili iz svoje rutine je highlighter. I dok rješenje za ujednačenu kožu zdravog sjaja tražimo u kvalitetnoj skincare rutini, nešto brže rezultate pružit će upravo ovaj genijalan proizvod!

Ako vaša koža izgleda umorno, suho i pomalo otužno, pravo je vrijeme da joj vratite prekrasan izgled, a kako drugačije nego highlighterima? Prava je šteta što ovaj proizvod ne možemo baš pronaći u svakoj make up torbici, a definitivno zaslužuje čvrsto mjesto unutar svake kolekcije jer ima moć kreirati izgled kao da naša koža pršti od zdravlja. Također da bi pronašli odličan proizvod ne morate izdvajati veliku količinu novaca jer su drogerije prepune sjajnih proizvoda koje čak koriste i brojni profesionalni vizažisti, pa i onda kada su pripreme za crveni tepih u pitanju. Na tržištu možete pronaći highlightere raznih vrsta, od onih tekućih koji su sjajni za 'miješanje' s klasičnim puderom, pa tako možete cijelom licu pružiti potrebno osvježenje, no posebno omiljeni su oni u kamenu jer se vrlo jednostavno nanose te je potrebna vrlo mala količina na ključnim točkama kako biste kreirali željeni efekt.

Ovaj proizvod nanosi se na kraju šminkanja, a u nastavku smo izdvojili nekoliko omiljenih drogerijskih varijanti s kojima nema greške!

Maybelline Master Chrome highlighter, Max Factor Miracle Contour Duokremasti bronzer i highlighter

Rimmel Katepaleta highlightera, L’Oréal Paris Wake Up & Glow Glow Mon Amour highlighter

Catrice High Glow Mineral Highlighting Powder, Essence Pure Nude Highlighter

Foto: Instagram, Catrice, Essence, Rimmel, L'Oreal, Maybelline, Max Factor
Objavljeno: 07.01.2022. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p