MAKE UP

Crveni ruževi kao stvoreni za posebne prilike

Neodoljiva boja koju obožavamo!

Premda svako godišnje doba donosi neke svoje boje i nijanse, određenih klasika ne odričemo se baš nikad. Crveni ruž bez imalo razmišljanja odgovara opisu te je beauty izbor koji uvijek izgleda jednako glamurozno, profinjeno i posebno.

Kao što smo spomenuli, crveni ruž donosi dozu klasike u kombinaciji s glamurom, ali se sjajno prilagođava različitim stilovima i prilikama. Naime, započnemo li se nešto ozbiljnijim dnevnim kombinacijama, one poslovne obožavaju crveni ruž jer je odvažan i moćan, dok s druge strane jednako dobro pristaje i romantičnim outfitima. Bez obzira na to preferirate li minimalizam ili boje, crveni ruž na sjajan način zaokružit će cijelu priču te stylingu podariti zanimljiv pečat koji zasigurno izdvaja iz mase. Ipak, odlučite li se nositi ovu boju, pripazite da je ostatak make up-a neutralan i suptilan jer ćete u suprotnom postići napadan izgled koji ne izgleda atraktivno. Želite li nešto upečatljiviji look, linija tuša odličan je odabir jer će naglasiti oči, no istovremeno dopustiti ružu da vodi glavnu riječ. Također, još jedan bitan element na koji valja pripaziti je i način na koji nanosite spomenutu boju. Crveni ruž zahtjeva besprijekornu preciznost i urednost, stoga je olovka za usne neizbježan pomagač u postizanju željenog izgleda.

Premda smo sigurni da u svojoj kolekciji već imate najdraži crveni ruž, nije naodmet obnoviti zalihu, stoga u nastavku potražite ruževe koji se bez dvojbe pokazali kao jedni od najboljih!

Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour in 99 Pirate, Charlotte Tilbury Hollywood Lips Liquid Lipstick in Screen Siren Ruby Red

Fenty Beauty Stunna Lip Paint – Uncensored, Dior Red 999

Giorgio Armani Beauty Ecstasy Shine Lipstick in 401 Hot, Ilia Color Block High Impact Lipstick in Tango

MAC Cosmetics Lipstick Matte in Ruby Woo, Shiseido VisionAiry Gel Lipstick in Ginza Red

Objavljeno: 15.03.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p