MAKE UP

Crveni ruževi koje volimo nositi baš svaki dan

Omiljeni izbor za baš sve prigode!

Postoje brojni načini uz pomoću kojih možemo instantno osvježiti svoj izgled. Neki poseban komad nakita ili upečatljiva torbica imaju moć kreirati jednu sasvim novu vibru s kojom ćemo puno lakše ispunjavati svakodnevne obaveze, no takva rješenja ne moramo nužno tražiti samo u modnom svijetu jer ih je i onaj beauty itekako bogat.

Iako svatko od nas ima drugačiji make up sadržaj unutar kozmetičke torbice, postoje oni proizvodi bez kojih bi naša make up kolekcija bila nepotpuna. Tako se pored pudera, rumena i maskare smjestio i crveni ruž - klasik kojeg se baš nikada nećemo odreći. Crveni ruž tako ne poznaje godine, trendove, a u posljednje vrijeme ni prigode, budući da ga sve više viđamo uklopljenog u naše svakodnevne kombinacije. Za crveni ruž su se dugo vremena vezala brojna pravila, pa tako i ono da se crveni ruž nosi isključivo u posebnim prigodama jer se s njime nekako osjećamo moćnije i zračimo samopouzdanjem, no zašto se tako ne bi osjećali baš svakog dana?

Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte Lipstick, MAC Russian Red @sabinasocol

Napuštanje zone komfora nekada zna biti neprocjenjivo iskustvo, a to možete iskusiti nošenjem crvenog ruža u baš svim prigodama, bilo da planirate casual izlazak na kavu ili pak važan poslovni sastanak. Ono na što trebate obratiti pažnju jest da prije njegovog nanošenja dobro pripremite usnice, kako se ne bi tijekom dana trusio te kako bi izbjegli osjećaj težine na usnama.

NARS Audacious Lipstick – Rita  @carmengracehamilton

Lancome L'Absolu Rouge Drama Matte Limited  @moastener

Nježni piling uklonit će mrtve stanice kože i potaknuti cirkulaciju usana, a hidratantni balzam će ih dobro nahraniti. Uvijek možete nakon što ste nanijeli prvi sloj crvenog ruža, fiksirati ga s puderom u prahu kako bi bio postojan tijekom cijelog dana. Nakon što ste fiksirali prvi sloj, nanesite drugi sloj crvenog ruža kako bi osigurali njegovu dugotrajnost na usnama.

Essence All you need is red, Becca Cosmetics Ultimate Lipstick Love – Scarlet  @eleanorpendleton

Foto: Instagram, Essence, Becca, Lancome, NARS, MAC, Giorgio Armani
Objavljeno: 23.05.2019. u 09:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p