MAKE UP

Otkrijte maskaru koja će savršeno naglasiti vaše trepavice

Maskara koja vas neće razočarati!

Činjenica jest kako se dolaskom ljeta drastično mijenja situacija unutar naše kozmetičke torbice, pa se tako, barem na neko vrijeme, pozdravljamo s teškim formulama make up proizvoda te okrećemo ka nešto laganijim i prozračnijim teksturama. S druge strane, u našoj make up kolekciji postoji proizvod koji uspješno odolijeva svim vremenskim uvjetima te zasluženo nosi status klasika unutar svake make up kolekcije, a to je maskara!

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga se sjetite samo kada su nešto posebnije prigode u pitanju, maskara je nešto što se sigurno može pronaći u baš svakoj kolekciji. Činjenica jest da se trendovi u beauty svijetu neprestano izmjenjuju, a to je posebno vidljivo u ovim najtoplijim mjesecima, kada se trudimo što više rasteretiti svoju make up rutinu te smo više naklonjeni minimalističkom make upu, a koji je nezamisliv bez dobre maskare! U situacijama kada želimo rasteretiti svoju kožu suvišnih make up proizvoda, nije naodmet fokus staviti na pogled, koji kao takav preuzima na sebe svu pozornost, a ima li što ljepšeg od gustih i dugačkih trepavica?S druge strane, sigurno iz vlastitog iskustva znate da pronaći savršenu maskaru i nije baš najjednostavniji zadatak jer da bi ona bila učinkovita potrebno je pronaći savršeni spoj oblika četkice i formule same maskare, a koji bi trebao u svega nekoliko poteza stvoriti wow efekt, koji pak otvara pogled te savršeno naglašava njihov volumen i dužinu. Ako imate osjećaj da ste već isprobali sve maskare te da još uvijek niste pronašli onu savršenu, L’Oréal Paris Lash Paradise maskara vrlo lako bi mogla promijeniti vaše mišljenje.

Riječ je o maskari koja u svega nekoliko poteza pruža željeni izgled trepavicama i to bez grudica koje uvelike znaju narušiti kompletni dojam make upa. Ono što je specifično kod ove maskare jest to što lijepo razdjeljuje trepavice te unatoč tome što pruža njihovu maksimalnu duljinu i volumen, ne 'sjeda' teško na same trepavice, tako da ćete u nekim trenucima i zaboraviti da ju imate!

 Također formula ove maskare sadrži dragocjeno ricinusovo ulje, pa će njezino uklanjanje nakon radnog dana biti zaista lako, a specijalno kreirana četkica omogućit će jednostavno nanošenje, što će posebno voljeti oni koji u šminkanju i nisu baš vješti.Ako planirate na svoj godišnji odmor ponijeti samo nužne make up proizvode ili si jednostavno želite pojednostaviti svakodnevnu make up rutinu ljeti, onda je ova maskara proizvod s kojim jednostavno nema greške!

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara

Objavljeno: 21.07.2020. u 10:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p