MAKE UP

Drogerijski serum za lice koji vrlo lako može zamijeniti baš svaki puder!

Za zdrav i ujednačen izgled kože lica!
Kada je njega kože lica u pitanju, vremena u kojima se ona svodila na jednu hranjivu kremu daleko su iza nas. Danas se tako na našim kozmetičkim policama mogu pronaći razni serumi, ovisno o potrebama kože, no maštoviti beauty svijet ovdje ne staje...

Tako su u posljednje vrijeme veliki hit multifunkcionalni proizvodi, pogotovo oni koji spajaju najbolje iz skincare i make up svijeta. Pravi primjer toga su tonirani serumi, a koji osim što koži pružaju baš sve ono što joj je potrebno kako bi bila zdrava, sjajna i njegovana, istovremeno prikrivaju baš svaku moguću nepravilnost na koži. Sjajan serum ovakvog tipa je drogerijski L’Oréal Paris True Match Nude, a koji je zapravo genijalan spoj dobrog seruma i pudera. Ovaj proizvod idealan je za sve one čija su jutra užurbana, te nemaju vremena za duga stajanja pred zrcalom prakticirajući kompliciranu skincare i make up rutinu.

L’Oréal Paris True Match Nude na koži funkcionira kao serum, pružajući joj tako dubinsku hidrataciju, a budući da je njegova formula tonirana, istovremeno će prikriti baš svaku nepravilnost na koži. Nadalje, ovaj proizvod vrlo je lagan, pruža ujednačen izgled koži lica bez osjećaja zatezanja te je idealan za sve one koji vole nešto prirodniji izgled kože. Također, ako vaš ten ima nepravilnosti koje se nešto teže prikrivaju, ovaj puder uvijek možete lako nadograđivati. Definitivno je riječ o multitasking proizvodu kojeg se isplati imati nadohvat ruke, a zahvaljujući kojem će vaš ten izgledati besprijekorno!

L’Oréal Paris True Match Nude

Foto: Instagram, L'Oreal
Objavljeno: 09.09.2022. u 15:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p