MAKE UP

Tuševi za oči koji svaki put daju savršene rezultate, čak i u rukama početnika!

Proizvodi koje se isplati imati u svojoj kolekciji!
Tuševi za oči su dekorativni kozmetički proizvodi koji se uvijek, na ovaj ili onaj način, zadržavaju među make up trendovima. Od klasičnog "winged" look-a u stilu 50-ih pa sve do modernih verzija grafičkog nanošenja eyelinera, ovo je proizvod koji samostalno može iznijeti cijeli make up look na očima. Ključ savršenog eyelinera je preciznost nanošenja, zbog toga smo izdvojili nekoliko proizvoda s kojim ćete baš uvije postići savršene rezultate.

Karakteristike na koje biste trebali obratiti pažnju pri odabiru idealnog tuša za oči su trajnost formule, izgled aplikatora i količina razmazivanja. Za besprijekoran izgled važno je da je formula dugotrajna te da neće nestati s vaših kapaka nakon par sati nošenja. Također, bitno je pronaći proizvod čija se formula neće preslikavati na ostalo područje oko očiju. Što se tiče preciznosti, iako postoje razne vrste aplikatora, glavna karakteristika dobrog tuša za oči je lako manipuliranje debljinom i izgledom linije kako biste mogli prilagoditi look svojim očima i efektu koji želite postići.

Tuševi u olovci omogućuju potpunu kontrolu nanošenja i odličan su odabir čak i za početnike. Naši favoriti iz ove kategorije su Maybelline-ov Hyper Precise All Day, NYX Epic Ink i nešto skuplja opcija Charlotte Tilbury Feline Flick čija je zajednička kvaliteta jako precizan vrh i pigmentirana formula uz što ćete s lakoćom izvesti željene linije. Osim tuša u olovci možete odabrati i verziju s odvojenom četkicom ili kremasti tuš koji će vam omogućiti kreiranje debljih i jako tankih linija zbog čega ćete se moći poigrati zanimljivim make up-om na očima.

Maybelline Hyper Precise All Day, NYX Professional Makeup Epic Ink, Charlotte Tilbury Feline Flick

Bobbi Brown LongWear Gel Eyeliner, Elf Precision Liquid Eyeliner

Foto: Instagram, Maybelline, NYX, Charlotte Tilbury, E.l.f., Bobbi Brown
Objavljeno: 12.01.2023. u 16:41
Tagovi: tuš za oči

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p