MAKE UP

FHR 'Holy Grail': otkrijte koji drogerijski puder ste izabrali kao najbolji

Puder koji se mora pronaći na svakoj kozmetičkoj polici

Pronaći idealan puder jedan je od najvećih izazova u omiljenom beauty svijetu! Kao jedan od razloga izdvaja se bogata ponuda proizvoda na tržištu zbog čega se nerijetko znamo i izgubiti, a također su i naša očekivanja poprilično visoka kada je u pitanju ovaj proizvod. Tako od njega očekujemo da se savršeno prilagodi našoj prirodnoj boji kože lica, da na nju ne 'sjeda' preteško, ali da istovremeno prikrije baš svaku nepravilnost i da bude dugotrajan...

Tako zapravo vrlo maleni broj proizvoda uspijeva zadovoljiti sve navedene zahtjeve, no nekim puderima to tako lako polazi za rukom. I ovdje ne pričamo o high end, luksuznim proizvodima koji za tu cijenu i trebaju napraviti pravo malo čudo na našem licu, već o pristupačnim drogerijskim varijantama čija je izvedba zaista vrhunska. Kao i svake subote do sada, tako smo vas i ove pitali koji drogerijski puder zaslužuje imati status FHR 'Holy Graila', odnosno biti proglašen proizvodom koji je toliko sjajan da mu se kao takvom baš uvijek rado vraćamo, a u nastavku otkrijte koji puder je stekao ovu laskavu titulu!Uvjerljivo najviše vaših glasova u našoj Instagram anketi 'zaradio' je popularan Bourjois Paris Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation.
Ovaj puder od kada je stigao na tržište ne prestaje oduševljavati sve zaljubljenice u kvalitetan make up te je zaista primjer sjajnog omjera cijene i kvalitete. Njegova formula prekrasno se nanosi na kožu, ostavljajući baršunast izgled. Osim po sjajnom prekrivanju, ovaj puder odličan je izbor za baš svaki tip kože jer je bogat sastojcima koji će hraniti i vlažiti vašu kožu, kao što su vitamin C, E i B5 te ekstrakti jabuke, dinje i marelice. Također, zaštiti će ju od štetnog vanjskoj utjecaja te će nakon nanošenja biti svježa i mladolikog izgleda.

Bourjois Paris Healthy Mix Anti-Fatigue Foundation idealan je za svaki tip kože jer ne ostavlja mastan dojam i ne isušuje lice. S vremenom neće oksidirati na licu, ne izgleda umjetno, već vrlo prirodno, poput druge kože, a izbor samih nijansi poprilično je raznolik, stoga smo sigurni da ćete pronaći onu idealnu za sebe!

*Ne propustite sudjelovati u novom FHR 'Holy Grail' odabiru koji će se održati 26. studenog na našem IG profilu, a gdje ćemo birati najbolji proizvod iz kategorije kreme za ruke!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.11.2022. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p