MAKE UP

Gel stvoren za savršeno oblikovane obrve je beauty hit tjedna!

Pronašli smo nešto povoljniju varijantu luksuznog make up proizvoda!

Za obrve često znamo reći kako su okvir našeg lica, stoga nam je posebno važno da je njihov izgled uredan te oblikovan tako da laska našem licu. Iako se o obrvama i ne govori više toliko kao nekada, kada je njihovo stiliziranje izazvalo pravi hype na Instagramu te smo se vratili njihovom što prirodnijem izgledu, to ne znači da im uopće ne trebate pružiti svoju pažnju, baš naprotiv...

Prirodni make up look već neko vrijeme nalazi se u samom centru naše pozornosti, no sigurno i iz vlastitog iskustva znate kako je riječ o izgledu kojeg je zapravo najteže kreirati. Poprilično je iznenađujuće koliko proizvoda je zapravo potrebno kako biste uspješno prikrili sve nedostatke na licu te tako stvorili besprijekornu bazu koja će predstavljati 'drugu kožu', samo u svojoj, nešto zdravijoj verziji. Ovaj trend se također proširio i na ostale dijelove lica, pa tako i obrve stiliziramo na nešto suptilniji način, fokusirajući se uglavnom na njihov oblik te popunjavanje.

Ono što je izazov kod stiliziranja obrva jest pronaći odgovarajući ton samog proizvoda kojeg koristimo, a koji će imitirati prirodni izgled naših obrva. Zato smo se najviše oslanjali na igranje s paletama, gdje bi miješanjem nekoliko nijansi uglavnom uspijevali kreirati što prirodniju nijansu, no ovom problemu su sjajno doskočili gelovi za obrve koji su unijeli pravu malu revoluciju u make up svijetu. Kada je ovakav tip proizvoda u pitanju, Benefit KA-BROW! gel krema za obrve već duže vrijeme vodi glavnu riječ. Ovaj proizvod spada u nešto skuplju kategoriju make up proizvoda, a volimo ga jer je njegova tekstura jako kremasta te se sjajno blenda. Dovoljno je svega nekoliko puta češljićem proći po obrvi kako biste kreirali željeni izgled te će sjajno popuniti i najtanje obrve.

No, osim ovog proizvoda, na tržištu možete pronaći i još jedan gel koji je svojim sastavom, a i izgledom, vrlo sličan popularnom Benefit KA-BROW! gelu te je i samom cijenom trostruko pristupačniji, a riječ je o L'Oreal Paradise Pomade Extatic gelu za obrve. Razlika između njegove luksuznije verzije jest u samom izoru nijansi, koja je nešto oskudnija, no koju uvijek možete doraditi kroz nanošenje. Također tekstura ovog proizvoda nešto je gušća, no četkica koja dolazi s njim znatno je kvalitetnija, pa je samim time i nanošenje puno jednostavnije! Oba proizvoda su postojana tijekom cijelog dana, ma koliko vaš tempo bio užurban, stoga smo sigurni kako ćete pronaći svog novog make up saveznika!

L'Oreal Paradise Pomade Extatic gel za obrve

Objavljeno: 14.01.2020. u 12:03
Tagovi: Make up, obrve

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p