MAKE UP

Genijalan trik s TikToka zahvaljujući kojem ćete iskoristiti omiljeni ruž do kraja!

Trik za kojeg bi voljeli da smo znali ranije!

Činjenica jest da sadržaj naših kozmetičkih torbica uvelike oblikuju popularni trendovi na društvenim mrežama, a u posljednje vrijeme glavnu riječ ima TikTok, koji se istaknuo kao prava beauty riznica. Upravo ovih dana ovu popularnu društvenu mrežu 'trese' jedan beauty trik, a zahvaljujući kojem ćete omiljeni ruž iskoristiti do kraja!

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, ono što se mora pronaći u svakoj make up kolekciji jest dobar ruž za usne. Danas se na tržištu može pronaći zaista veliki broj ruževa, no jedan se istaknuo kao omiljeni favorit velikog broja zaljubljenica u dobar make up. Naravno, riječ je o kultnom YSL Rouge Volupte Shine ružu, koji je poseban po tome što spaja njegu i prekrasan izgled usana. Tako na usnama djeluje više kao balzam, nego kao klasičan ruž koji nerijetko zna i isušiti usne, s time da naglašava njihovu prirodnu ljepotu. No, benefiti ovoga uža nisu razlog zašto se o njemu u posljednje vrijeme toliko priča, već se u centu pažnje pronašao zahvaljujući jednom triku koji je u vrlo kratkom vremenu postao viralan na društvenim mrežama.

Naime, nakon što potrošite ovaj ruž, nikako ga ne trebate baciti u smeće jer se pri samom njegovom dnu nalazi još jedan otvor, a u kojem se krije - još ruža! Ako nam ne vjerujete, u nastavku smo izdvojili hit video, a zahvaljujući kojem možete još malo uživati u ovom genijalnom proizvodu!

YSL Rouge Volupté Shine Yves Saint Laurent

Foto: Instagram, YSL
Objavljeno: 04.09.2021. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p