MAKE UP

Genijalna maskara od 5 eura koja ima status jedne od najprodavanijih na svijetu

Maskara koja ne prestaje oduševljavati!
Kada bi zavirili u gotovo svaku kozmetičku torbicu, sigurni smo da bi u njoj pronašli dobar puder, omiljeni ruž za usne, rumenilo i maskaru. U posljednje vrijeme popularnost maskara samo raste, a ovom trendu uvelike je doprinijela i sama pandemija koja je sav fokus stavila na naš pogled...

Od pamtivijeka se kao beauty imperativ ističe zavodljiv pogled, a koji uključuje guste i voluminozne trepavice. Kako nemamo svi tu sreću da se s takvim trepavicama jednostavno rodimo, ono što nam preostaje jest potražiti neko učinkovito rješenje upravo u svijetu make upa. Maskara kao takva jedan je od najpopularnijih make up proizvoda, no unatoč tome pronaći onu koja zaista zna raditi svoj posao nije baš jednostavno. Od maskare očekujemo da naglasi naš pogled, učini trepavice gušćima i većima te da bude toliko lagana da nas njezino nošenje ne opterećuje. Danas se na tržištu može pronaći zaista pregršt sjajnih maskara koje naglašavaju naš pogled, ali samo je malenom broju pošlo za rukom da ispune navedena očekivanja.

Pravi primjer toga je i Maybelline Great Lash maskara o kojoj se ne prestaje pričati od kada je stigla na tržište. Definitivno je riječ o bestselleru ovog brenda jer unatoč tome što na tržištu postoji već gotovo 50 godina, interes za ovom maskarom ne jenjava. Ova maskara ima kultni status u svijetu maskara, a volimo ju jer savršeno naglašava trepavice i pruža im nestvarni volumen te se vrlo brzo i jednostavno nanositi zahvaljujući posebno dizajniranoj četkici. Također, bez obzira koliko vaš životni tempo bio užurban, ova masakra se neće razmazati, a pored toga je i prikladna za osjetljive oči. Jedan od pluseva definitivno je i njezina prihvatljiva cijena, pa tako za svega 5 eura možete imati sjajnog make up saveznika!

Maybelline Great Lash maskara

Foto: Instagram, Maybelline
Objavljeno: 22.06.2023. u 10:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p