MAKE UP

Harry Potter beauty kolekcija nešto je što želimo imati u svojoj kozmetičkoj torbici!

Kolekcija koja se mora pronaći u rukama svakog istinskog fana Harryja Pottera!

Gotovo da možemo osjetiti u zraku miris blagdana, koji samo što nisu pokucali na naša vrata. Tako grad polako zadobiva svoje prepoznatljivo ruho te je samo pitanje trenutka kada će naša osjetila preuzeti mirisi kuhanog vina i cimeta. Ono što je također neizostavan dio blagdanske tradicije su i filmski maratoni, a nekoliko naslova baš niti jedne sezone ne preskačemo!

Topla dekica, vruća čokolada u rukama i Harry Potter po tko zna koji put na ekranu, scenarij je kojeg se niti jedne blagdanske sezone ne odričemo. Kakve veze zapravo ima Harry Potter s blagdanima da mu se svake godine iznova vraćamo? Vjerojatno zato što nas podsjeća na neke sretne trenutke, djetinjstvo, a i nemjerljiva mašta i čarolija savršeno se uklapaju u same blagdane. Također ljubav prema ovog malom čarobnjaku vidljiva je u svakom kutku našeg doma, pa tako na svojim policama možemo pronaći barem jednu šalicu za kavu ili čaj, inspirirana njegovim likom ili jedan odjevni predmet zbog kojeg se osjećamo kao da smo dio Hogwartsa. Ovaj trend uskoro bi mogao okupirati i naše kozmetičke torbice jer od nedavno možete kupiti i Harry Potter beauty kolekciju!

Iza ove kolekcije stoji Barry M i Harry Potter trgovina u londonskom Kings Crossu, simpatičnog naziva Platform 9 ¾, a koje proizvode ćete staviti u svoju virtualnu košaricu, ovisit će o tome kojoj kući u Hogwartsu zapravo pripadate. Tako će Gryffindor proizvode obožavati ljubitelji nešto tamnijih, 'mračnijih' nijansi, dok su Ravenclaw proizvodi u prepoznatljivoj plavoj boji. Zlatni tonovi pripadaju Hufflepuffu, dok zmijski logotip krasi kuću Slytherin. Kolekcija je vrlo raznolika, pa možete pronaći proizvode za njegu noktiju, razne make up palete, preslatka mala ogledalca koja će se pobrinuti da u svakom trenutku izgledate sjajno, a u nastavku smo izdvojili nekoliko svojih favorita koji će vas sigurno osvojiti na prvu!

32 £, 32 £

32 £, 32 £

7 £, 75 £, 7 £

65 £, 8 £

15 £, 15 £

Foto: Imdb, Unsplash, Harry Potter Platform 9 ¾
Objavljeno: 23.11.2020. u 10:42
Tagovi: Potter, kozmetika

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p