MAKE UP

Highlighteri: omiljeni proizvod koji podiže svaki make up

Imate li već svoj najdraži?

Govorimo li o make up-u, beauty industrija nudi pregršt proizvoda koji su odlični saveznici kada trebamo poboljšati izgled lica te istaknuti ono najljepše. Naime, proizvod koji se unazad nekoliko sezona nametnuo kao jedan od najdražih bez imalo razmišljanja je highlighter, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o proizvodu koji rekreira prirodni sjaj kože te ističe ono najbolje.

Prilikom nanošenja make up-a postoje oni neki proizvodi koji su jednostavno neizbježni jer bez njih niti jedan look nije potpun. Jedan od takvih proizvoda je highlighter, odličan odabir kada licu želimo podariti sjajan i besprijekoran izgled. Naime, kao što smo spomenuli highlighter licu dodaje sjaj, ali valja biti oprezan s količinom jer previše proizvoda može kreirati neprirodan i previše sjajan izgled, što je definitno nešto što želite izbjeći. Tajna savršeno nanesenog highlightera krije se korištenju male količine, ali i nanošenjem na ključne djelove lice. Glavna zadaća ovog proizvoda je vratiti koži prirodni glow, a kako biste to uspješno učinili potrebno je odabrati pravu nijansu koja najbolje pristaje vašem tenu, ali i tipu kože. Teksture koje možete odabrati su kompaktne, tekuće, kremaste ili u sticku. Za koju god da se varijantu odlučite bitno je nabaviti i odgovarajući kist ako je potreban jer samo tako kreirat ćete divan i besprijekorno nanesen highlighter.

Becca Cosmetics Liquid Shimmering Skin Perfector, Chanel Poudre Lumieere Illuminating Powder, Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Highlighter u sticku vrlo je praktičan jer ga nanosite direktno na kožu, a za potpuno stapanje koristite prste ili beauty blender. Ova vrsta highlightera idealna je za nošenje u torbici i brzinsko popravljanje imate li užurbani dan. Kompaktni highlighter s druge strane traži specijalizirani kist i s ovim vrstom treba biti oprezan jer je vrlo lako pretjerati, pa ono što predlažemo je da ga uvijek pokušate nanositi u prostoriji sa što više svjetla kako biste izbjegli potencijalne pogreške. Tekuće i kremaste teksture odličnan su večernji odabir jer su nešto teže te glamuroznije, a samim time u upečatljivije, stoga baš kao i kod kompaktnog highlightera, budite pažljivi s količinom koju nanosite.

Marc Jacobs Dew Drops Coconut Gel Higlighter, Maybelline Facestudio Master Strobing Stick Illuminating Highlighter, Nars The Multiple in Copacabana

Objavljeno: 19.10.2019. u 11:53

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p