MAKE UP

Huda Beauty proizvode od danas možete pronaći i na popularnoj stranici Asos!

Omiljeni make up proizvodi konačno postaju mrvicu dostupniji!

Za Huda Beauty brend sigurno ste do sada nebrojeno puta čuli. Riječ je o brendu kojeg je zapravo nemoguće ne primijetiti čim kročimo na popularne društvene mreže, budući da make up proizvode ovog brenda obožavaju brojni zaljubljenici u kozmetiku. Od kada je 2013. godine poduzetnica Huda Kattan lansirala na tržište prve make up proizvode, Huda Beauty kozmetika nešto je što se već dugo nalazi na našoj 'wish' listi, a zahvaljujući Asosu, uskoro ćemo proizvode s liste prebaciti u shopping košaricu!

Ono po čemu je ovaj brend prepoznat su prekrasne palete za oči, lip kitovi i umjetne trepavice, koje su uvelike proslavile sestre Kardashian. Također osnivačica Huda Kattan poznata je i po brojnim tutorialima na YouTube kanalu, zahvaljujući kojima smo naučili pojedine make up trikove, a bez kojih danas ne možemo zamisliti svoje svakodnevno izdanje. Također koliko je ovaj brend značajan potvrđuje i činjenica da je upravo Huda proglašena za jednu od najostvarenijih milijarderki, a njezina imovina procijenjena je na $610 milijuna dolara. Ono što je fascinantno jest da u oglašavanje samog brenda nije potrošila niti novčić, već se cijeli hype stvorio upravo zahvaljujući zadovoljnim kupcima koji su ovaj brend i popularizirali.

Ako do sada niste isprobali proizvode ovog brenda, to bi se uskoro moglo promijeniti jer ih se od nedavno može kupiti i na popularnoj stranici Asos. Ono što obavezno morate staviti u svoju shopping košaricu je bestseller brenda, puder FauxFilter Foundation koji je pri lansiranju stvorio listu čekanja od 30.000 ljudi. Ovaj puder obuhvaća 30 različitih tonova kože, pa tako svatko može pronaći nijansu idealnu za sebe. Nadalje, kod ovog pudera obožavat ćete visoku moć prekrivanja, gdje je jedan sloj tekućeg pudera sasvim dovoljan za besprijekoran izgled kože lica. Pored FauxFilter Foundationa, u nastavku smo izdvojili i nekoliko drugih fantastičnih proizvoda koji su vrijedni baš svake vaše pažnje!

Huda Beauty #FauxFilter Luminous Matte Full Coverage Liquid Foundation, Huda Beauty Lip Contour 2.0 - Honey Beige

Huda Beauty Power Bullet Cream Glow Sweet Nude - Sweet Cheeks, Huda Beauty LEGIT Lashes Double-Ended Mascara - Black

Huda Beauty Tantour - Light, Huda Beauty #BOMBROWS Micro-Shading Pencil

Huda Beauty The New Nude Eyeshadow Palette, Huda Beauty Liquid Matte Lipstick

Huda Beauty N.Y.M.P.H - Aurora - Deep Tan/Rich, Huda Beauty Glow Coco Hydrating Mist

Foto: Instagram, Huda Beuaty
Objavljeno: 28.04.2021. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p