MAKE UP

Isplati li se kupiti neku od Jeffree Star paleta?

Osvježite svoj look nešto posebnijim nijansama!

Kada je svakodnevna make up rutina u pitanju, uglavnom se trudimo da ona bude što jednostavnija. Malo tekućeg pudera koji će prikriti gotovo sve nepravilnosti, sjenilo ili olovka koja će korigirati obrve, nekoliko poteza rumenilom za zdravi izgled te eventualno maskara favoriti su kojih se u svojoj svakodnevici ne odričemo. No, s vremena na vrijeme poželimo se nešto drugačijeg izgleda koji će biti mrvicu upečatljiviji, a kako drugačije to postići nego nešto kvalitetnijom paletom sjenila?

Iako možda i niste strastveni zaljubljenik u palete, sigurni smo kako barem jednu imate u svojoj kozmetičkoj torbici. Palete spadaju u onu skupinu make up proizvoda koje i ne koristimo toliko u svojoj svakodnevnoj make up rutini, pa se tako najčešće nalaze na samom dnu kozmetičke torbice. S druge strane, ako ste strastveni zaljubljenici u palete te ni sami niste sigurni koliko ih točno imate u kolekciji, sigurni smo da niste preskočili svjetski poznate Jeffree Star palete, koje se od nedavno mogu kupiti i na domaćem tržištu. Iako je riječ o poprilično popularnim paletama, nekoliko je razloga zašto se upravo one ne pronalaze baš u svakoj kozmetičkoj torbici. Glavni razlog je donedavna bila njihova dostupnost, odnosno ponekad naporno online naručivanje bez prethodne mogućnosti testiranja nijansi, a odmah nakon toga i sama cijena. Kako je riječ o nešto skupljim paletama čija cijena zna doseći i do 500 kuna, pitanje koje se samo nameće je isplati li se dati toliko novaca za make up proizvod kojeg možda i ne koristimo toliko često?


Jeffree Star palete definitivno su ona vrsta make up proizvoda koji se izdvajaju svojom kvalitetom, pa tako možete njihovu kupovinu smatrati svojevrsnim ulaganjem u nešto bolju šminku koja će definitivno dugo trajati. Sve palete imaju esencijalne stvari koje su potrebne kako biste u kratkom periodu ostvarili savršeni beauty look. Palete su svojim nijansama nešto upečatljivije, no zbog svoje sjajne mogućnosti blendanja vrlo lako možete manipulirati samim lookom te postići nešto suptilniji izgled za svakodnevne prilike ili pak onaj nešto odvažniji kada želite biti uočeni.

Također boje otvaraju vrata kreativnosti i maštovitosti, čega danas poprilično nedostaje, a palete su dosta velike te traju dugo. Ono što kod ovih paleta volimo jest i to što se ne uvlače u borice na okoloočnom području, pa vrlo lijepo možete nanositi razne nijanse bez da se nespretno izmiješaju te tako nadograđivati svoj look koliko god želite. Definitivno palete vrijedne svake kune!

Jeffree Star Blue Blood Palette

Jeffree Star Thirsty Eyeshadow Palette

Jeffree Star Blood Sugar Palette

Jeffree Star Jawbreaker Eyeshadow Palette

Jeffree Star Jawbreaker Mini Palette

Objavljeno: 11.03.2020. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p