MAKE UP

Isprobali smo jedan od najprodavanijih The Ordinary proizvoda za njegu kože lica

Proizvod koji poboljšava izgled kože!

Činjenica jest kako beauty svijet nikada ne miruje, pa se tako redovito obradujemo nekim ovim proizvodima koji nam se smiješe s polica te koje jedva čekamo testirati. Veliko oduševljenje izazvao je dolazak brenda The Ordinary na hrvatsko tržište prije nekoliko mjeseci, a jedan od definitivno zanimljivijih proizvoda jest onaj koji zbog svoje boje mnogima izgleda pomalo i zastrašujuće.

Brojni su razlozi zašto se upravo ovaj brend pronašao na policama brojnih zaljubljenica u dobar skincare; riječ je o brendu čiji je fokus na aktivnim sastojcima te čija je cijena iznimno pristupačna, no ono što definitivno privlači poglede jest njegovo minimalističko, gotovo laboratorijsko pakiranje. Kako se cijeli brend temelji na klinički dokazanim formulacijama, vrlo je važno prije kupovine napraviti malo istraživanje te provjeriti koji proizvod se isplati kupiti s obzirom na stanje vaše kože i njezine potrebe, kako ne biste završili s hrpom proizvoda koji vam zapravo i nisu potrebni.

Proizvod koji je apsolutni bestseller ovog brenda jest The Ordinary 30% AHA + 2% BHA Peeling Solution, tretman za kemijsku eksfolijaciju kože. Riječ je o proizvodu koji ima visoki udio kiseline te kao takav poprima intenzivnu crvenu boju, a zbog čega se mnogi ustručavaju koristiti ga. Sadrži kombinaciju 30% alfa hidroksi kiselina (AHA), i to glikolne, mliječne, vinske i limunske, te 2% beta hidroksi kiseline, odnosno salicilne kiseline, a koristite ga kao masku za lice. Ovu masku ne biste trebali držati dugo na koži, maksimalno 10-ak minuta te nikako nije prikladna za osjetljivu ili oštećenu kožu, budući da se i na koži snažne strukture osjeća lagano peckanje.

Nakon nanošenja možete primijetiti kako se tekstura kože znatno poboljšala te kako je ten osvježen i ujednačen, a pore dubinski pročišćene. Nakon što isperete ovaj proizvod, obavezno nanesite hidratantnu kremu kako biste izbjegli dehidraciju kože, a nakon dužeg korištenja primijetiti ćete i ublažavanje finih linija na koži. Definitivno proizvod kojeg se isplati imati na svojoj polici!

The Ordinary 30% AHA + 2% BHA Peeling Solution

Objavljeno: 04.12.2019. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p