MAKE UP

Isprobali smo trenutno najpopularnije rumenilo na svijetu

Otkrijte zašto se ne prestaje pričati o ovom hit make up proizvodu

Ako do sada niste čuli za make up proizvode Selene Gomez i njezin brend Rare Beauty, onda zaista ne znamo ispod kojeg kamena spavate? Riječ je o trenutno najprofitabilnijem brendu na sceni, a ono što ga je vinulo u nebesa jest to što se njegovi proizvodi ne prodaju zbog zvučnog imena pjevačice, već isključivo je za uspjeh zaslužna sama kvaliteta!

Gotovo je bilo nemoguće zakoračiti na TikTok bez da nam ne iskoči barem jedan video u kojem glavnu riječ ima tekuće Rare Beauty rumenilo. Ovaj proizvod napravio je apsolutni hype na ovoj društvenoj mreži, a što je dovelo do toga da je proizvod postalo gotovo pa nemoguće uhvatiti jer je uvijek rasprodan. Mi smo bili malo bolje sreće, pa smo uspjeli uhvatiti jednu od najpopularnijih nijansi ovog rumenila, Soft Pinch Liquid Blush No. Joy, a isplati li se platiti ovaj proizvod $23, otkrijte u nastavku teksta!

Isplati li se kupiti Rare Beauty tekuće rumenilo?

Ono što nam je bitno kod rumenila kao beauty proizvoda jest to da se što prirodnije stapa s našom prirodnom bojom kože te da stvara onaj suptilan, zdravi sjaj, bez da se uvlači u pore kože. S obzirom na kremastu teksturu ovog proizvoda to je izrazito jednostavno za postići s ovim rumenilom jer je prekrasno pigmentirano te će ga s lakoćom nanijeti i najveći antitalenti za šminkanje. Također, Soft Pinch Liquid Blush obožavaju i make up artisti jer ga možete aplicirati na razne načine, primjerice kao suptilno osvježenje vašim usnama ili pak lagano naglasiti kapke.

Koliko god je pigmentacija odlična, budite na oprezu kada nanosite ovo rumenilo jer je dovoljno izrazito malo proizvoda da postignete željeni efekt. Ako i nanesete previše proizvoda, vrlo lako ga možete izjednačiti s kistom ili beauty blenderom.

Rumenilo možete kupiti na ovoj online adresi, stoga požurite dok ga još ima u ponudi!

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Foto: Instagram, Rare Beauty
Objavljeno: 26.06.2023. u 14:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p