MAKE UP

Izdvojili smo 5 najprodavanijih ruževa svih vremena

Pravo je vrijeme da obnovite svoju make up kolekciju
Ruž za usne zasigurno slovi kao jedan od najpopularnijih make up proizvoda jer ga između ostalog sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici. Riječ je o proizvodu za kojim smo prvo posezali u djetinjstvu iz mamine kolekcije te koji najčešće prvi otvara vrata u sve ljepote beauty svijeta, stoga se u ovaj proizvod definitivno isplati uložiti!

Ako još uvijek niste pronašli ruž za usne po svojoj mjeri, onda ste na pravom mjestu! Riječ je o make up proizvodu koji ima sposobnost transformirati naš izgled u tren oka te umornom, suhom izgledu kože lica pružiti svjež i sređen look. Također, da je ruž za usne puno više od klasičnog make up proizvoda najbolje potvrđuje činjenica da nerijetko preuzima ulogu i modnog dodatka te je sjajan saveznik u danima kada se želimo osjećati sređeno, ali bez previše uloženog truda!

Bestselleri koje se uvijek isplati kupiti

Danas nema make up brenda koji u svojoj ponudi ne sadrži barem jedan dobar ruž za usne, no neki ruževi su toliko dobri da su nas svojom kvalitetom, kremastom formulom i efektom na usnama osvojili na prvu, pa im se kao takvima baš uvijek iznova vraćamo. Bez obzira na konkurenciju neki ruževi već godinama ponosno nose status 'bestsellera', primjerice Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne se svaki dan proda u 3000 primjeraka na popularnoj shopping adresi Amazon te je brojne zaljubljenice u make up oduševio svojom postojanošću, ma koliko naš tempo bio užurban.

Pored ovog ruža, u nastavku smo izdvojili još nekoliko najprodavanijih favorita koje se isplati kupiti, stoga je pravo vrijeme da osvježite make up kolekciju!

MAC Matte Lipstick Velvet Teddy, Dior Rouge Dior Lipstick 999

Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne

YSL Rouge Pur Couture No.52, Urban Decay Vice Lipsticks

Foto: Instagram, YSL Rouge, Urban Decay, Maybelline, MAC, Dior
Objavljeno: 24.02.2023. u 11:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p