MAKE UP

Izdvojili smo najljepša rumenila kao stvorena za proljetne dane!

Za svjež i blistav izgled!

Sada kada sa sigurnošću možemo reći kako smo zakoračili u proljetni period godine, ako već niste, krajnji je trenutak da svoju make up rutinu prilagodite vremenu. Proljeće voli prozračnost i boje, a proizvod koji će to najbolje naglasiti je bez imalo razmišljanja rumenilo. Naime, iako smo sigurni da već imate svoje najdraže, nikad nije naodmet u kozmetičku torbicu pospremiti još pokoji sjajan proizvod!

Rumenilo je jedan od ključnih make up proizvoda koji se nalazi u svačijoj rutini. Bez obzira na to volite li više ili manje naglasiti jagodice, rumenilo je sjajan saveznik želite li licu podariti svjež i odmoran izgled. Kada govorimo o make up-u tijekom toplijih dana, kao što smo spomenuli, u fokusu je prozračnost i look koji nije težak, a tada se lagane ružičaste ili narančaste nijanse nameću kao sjajan odabir. Što se tiče vrsta rumenila, na tržištu postoje proizvodi u kamenu, sticku, ali i tekuće varijante koje su nešto rjeđe. Mi glasamo za klasične kamene varijante, no isto tako obožavamo i one kremaste zbog lakoće nanošenja.

Samo nanošenje rumenila je iznimno jednostavno i potreban vam je odgovarajući kist za kojeg je poželjno da bude blago zakrivljen, a kod kremastih rumenila dovoljni su čisti prsti s kojima ćete uptapkati proizvod. S obzirom na to da je na tržištu dostupan velik broj različitih rumenila, mi smo u nastavku izdvojili proizvode koji su se provjereno pokazali dugotrajnima i kvalitetnima, stoga ne sumnjamo da ćete pokoji poželjeti u svojoj beuaty kolekciji!

Anastasia Beverly Hills Blush Trio, Benefit Benetint Cheek & Lip Stain

Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick - N°25, Dior Couture Long-Wear Powder Blush - 999

jane iredale PurePressed® Blush, Nudestix Nudier - Naughty N’ Spice

Nars Air Matte Blush - Orgasm, Tom Ford Beauty Soleil Sheer Cheek Duo - Exotica

Foto: Instagram
Objavljeno: 19.04.2021. u 15:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p