MAKE UP

Izdvojili smo nekoliko genijalnih maskara koje smo najviše kupovali kroz ovu godinu

Maskare koje će transformirati vaš pogled
Imati duge i uvijene trepavice nedostižan je san mnogih, pa tako u svakoj kozmetičkoj torbici možemo pronaći barem jednu dobru maskaru koja zna napraviti svoj posao. Iako godina još uvijek nije završila, već sada znamo koje maskare su 'pomele' konkurenciju te kao takve stekle status 'bestsellera', a ako ih još uvijek niste isprobali sada je pravo vrijeme da to i promijenite!

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, imati dobru maskaru pri ruci zapravo je pola odrađenog posla. Maskara ima sposobnost transformirati kompletno naš izgled lica, osvježiti ga i otvoriti mu pogled, dok će one dobre maskare otići korak dalje. Ono što od maskare očekujemo jest to da trepavice budu uvinute cijeli dan, ali bez da se na njima skupljaju grudice ili pak da izgledaju slijepljeno. Osim same formule koja se nalazi u maskari, važno je obratiti pažnju i na izgled njezine četkice za nanošenje, pa ako imate kratke ili uvijene trepavice, odaberite maskaru koja ima plastičnu ili silikonsku četkicu.

Takav tip maskare će na najbolji mogući način produljiti trepavice te uhvatiti i one najkraće bez da ostaju mrlje na kapcima. S druge strane, vlaknaste četkice odlične su za postizanje većeg volumena, pa ako ste zadovoljni njihovom dužinom, ali želite da izgledaju punije, onda je ovakav tip četkice idealan za vas. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih maskara koje smo kupovali kroz ovu godinu te se kao takve moraju pronaći i u vašoj kolekciji!

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara, Too Faced Better Than Sex Mascara

Maybelline Volum’ Express The Falsies Mascara, Benefit Cosmetics “They’re Real” Lengthening & Volumizing Mascara

L’Oréal Paris Unlimited Length and Lift Mascara, Maybelline Lash Sensational Mascara

Foto: Instagram, L'Oreal Paris, Maybelline, Benefit, Essence, Too Faced
Objavljeno: 03.11.2022. u 14:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p