MAKE UP

Izdvojili smo nekoliko najboljih maskara za kratke trepavice

Za dugačke i guste trepavice s wow efektom

Imati dobru maskaru u kozmetičkoj torbici zapravo je pola odrađenog posla. Maskara u jednom potezu ima sposobnost otvoriti naš pogled, učiniti ga zavodljivijim te pružiti licu svjež i odmoran izgled. Koliko god da je riječ o popularnom make up proizvodu, s druge strane poprilično je veliki izazov pronaći onu idealnu maskaru koja zaista zna raditi svoj posao, pogotovo kada imamo 'posla' s nevjerojatno kratkim trepavicama...

Guste i voluminozne trepavice nešto su što baš nikada ne izlazi iz mode te su uvijek prekrasan detalj svakom make up looku. Bez obzira na to volite li minimalistički, prirodan izgled ili pak nešto glamurozniji, dobra maskara se mora pronaći nadohvat ruke. Upravo zato ovaj make up proizvod slovi kao najpopularniji i najprodavaniji proizvod, a njegove odlične varijante se mogu pronaći i u ponudi luksuznih brendova, ali i u onoj cjenovno prihvatljivijoj - drogerijskoj, pa je samim time izbor još šarolikiji i bogatiji. Tako svatko ima priliku pronaći maskaru baš po svojoj mjeri, a kao najčešći izazov postavlja se pronalazak maskare koja će izrazito kratke trepavice u jednom potezu pretvoriti u dugačke i guste s wow efektom.

Osim što je kod maskara bitno pronaći onu koja zahvaljujući izgledu četkice i samoj formuli pruža trepavicama efekt dužine, jednako tako nam je važno da ne stvaraju grudice, kao i to da se ne razmazuje tijekom dana, već da bude postojana i što prirodnijeg izgleda. Ako još uvijek niste pronašli idealnu maskaru po svojoj mjeri, onda će vas proizvodi koje smo izdvojili u nastavku osvojiti na prvu!

Maybelline Lash Sensational maskara, Lancôme Lash Idôle Mascara Maskara za volumen

Chanel Inimitable maskara, Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Benefit Cosmetics They're Real! Mascara, Milk Makeup KUSH High Volume Mascara

Foto: Instagram, Benefit Cosmetics, Milk Makeup, Chanel, Essence, Maybelline, Lancome
Objavljeno: 17.01.2023. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p