MAKE UP

Izdvojili smo nekoliko najboljih ruževa koji se na usnama zadržavaju baš cijeli dan

Ruževi koji vas sigurno neće razočarati!

Bez obzira na to jeste li strastvena zaljubljenica u make up ili ga se sjetite samo kada su posebne prigode u pitanju, ruž za usne nešto je što se mora pronaći u baš svakoj make up kolekciji, a ovih dana naglasak je stavljen na one ruževe koji se na usnama zadržavaju baš cijeli dan!

Dugotrajnost ruža za usne nikada nije bila aktualna kao ovih dana, a čemu je najviše doprinijelo nošenje zaštitnih maski. I prije pojave pandemije koronavirusa na tržištu su se mogli pronaći dugotrajni ruževi, samo su njihove formule bile poprilično teške, te su uvelike isušivale usne, stvarajući iritantni osjećaj zatezanja. Danas su formule dugotrajnijih ruževa nešto sofisticiranije i pametnije kreirane, pa tako možete pronaći dugotrajne ruževe koji istovremeno pružaju usnama i potrebnu njegu, ostavljajući ih njegovanima i nahranjenima nakon nanošenja.

Posebno su omiljeni tekući ruževi koji jednom kada ih nanesete, ne morate uvijek iznova prepravljati, a nakon poprilično duge vladavine ruževa za usne kremastih tekstura s decentnim sjajem, posljednjih nekoliko godina u središtu najpoželjnijih make up trendova istaknuli su se ruževi za usne s mat efektom. Posebno omiljen takav ruž je Maybelline SuperStay Matte Ink, kojeg možete kupiti po cijeni od 60-ak kuna, a volimo ga zbog širokog izbora nijansi, od lila preko ciklama do tamnoplave, pa smo sigurni da će svatko pronaći nijansu idealnu za sebe.

Pored ovog ruža, u nastavku smo izdvojili još nekoliko sjajnih dugotrajnih ruževa koji vas sigurno neće razočarati!

NARS Cosmestics Powermatte Lip Pigment – Warm Leatherette, Dior Addict Lip Tattoo 491 Natural Rosewood

Armani Beauty Lip Maestro Liquid Matte

Maybelline SuperStay Matte Ink, NYX Soft Matte Lip Cream

Foto: Instagram, NARS, Dior, Armani Beauty, Maybelline, NYX
Objavljeno: 24.12.2020. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p