MAKE UP

Izdvojili smo nekoliko najpopularnijih crvenih ruževa koji su se sigurno barem jednom pronašli i u vašoj kolekciji

Klasici kojima se uvijek rado vraćamo!

Kada govorimo o klasici, ona je itekako vidljiva unutar našeg ormara. Mala crna haljina, sako ili pak bijela košulja nešto je što se može pronaći u baš svakoj garderobi, bez obzira na stil kojeg njegujemo, a situacija nije znatno drugačija niti kada govorimo o bogatom beauty svijetu. Kao bezvremenski klasik istaknuo se crveni ruž za usne, a u nastavku smo izdvojili nekoliko proizvoda koji su se sigurno pronašli barem jednom u vašoj make up kolekciji!

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili se sjetite da isti postoji samo onda kada su posebne prigode u pitanju, ono što sigurno možemo pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici je dobar ruž za usne. Ono što volimo kod ovog make up proizvoda jest to što ima moć u sekundi osvježiti i najjednostavniju kombinaciju, kao i najumorniji izgled lica. Također, za crveni ruž ne trebamo posjedovati neke izvanredne make up vještine jer je njegovo nanošenje vrlo jednostavno, stoga ne iznenađuje zašto je ovaj proizvod toliko popularan. No, neki crveni ruževi ipak su popularniji od drugih, pa kao takvi ponosno nose status klasika unutar make up rutine. Primjerice, MAC Matte Lipstick Ruby Woo nijansa je koja je s vremenom postala sinonim za samouvjerenost i glamur, a ovu nijansu volimo jer pristaje baš svakom tenu.

Pored ovog ruža, u nastavku smo izdvojili još nekoliko klasika kojima se uvijek rado vraćamo te čija vas crvena nijansa sigurno neće razočarati!

MAC Matte Lipstick Ruby Woo, Shiseido VisionAiry Gel Lipstick Ginza Red

Chanel Luminous Intense Lip Colour Pirate, Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick Le Rouge

Dior Rouge Dior 999, Lancôme L’Absolu Lacquer Be Happy

Foto: Instagram, Dior, Lancome, Chanel, Yves Saint Laurent, MAC, Shiseido
Objavljeno: 14.12.2021. u 12:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p