MAKE UP

Izdvojili smo nekoliko prekrasnih ruževa koji na usnama traju satima!

Ruževi koji osvajaju svojim izgledom, ali i dugotrajnošću!

Ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj kozmetičkoj torbici jest dobar ruž za usne. Osim prekrasne nijanse, kod ruža nam je posebno važna njegova dugotrajnost jer baš nitko ne voli da mu ruž nestane s usana nakon svega nekoliko sati nošenja...

Ruž za usne spada u onu kategoriju proizvoda za kojim posežemo kada želimo transformirati svoj make up look, vratiti licu svježinu i osjećati se nešto posebnije. Također, ruž je savršeni začin za baš svaku našu kombinaciju te nerijetko preuzima ulogu upečatljivog komada koji plijeni pažnju te pored kojeg nam ništa drugo nije potrebno. Nijansa ruža igra veliku ulogu u stvaranju cjelokupnog dojma, a kao apsolutni favorit istaknula se ona crvena koja baš uvijek plijeni pozornost. Riječ je o klasičnoj nijansi koja je kao takva baš uvijek u modi, pa se barem jedan crveni ruž mora pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici. Kako živimo u užurbanom svijetu gdje nas svakodnevne obaveze neprestano vuku za rukav, izdržljivost ruža nešto je o čemu itekako trebamo voditi računa jer tko još ima vremena neprestano prepravljati njegov izgled na usnama?

Jedini minus kod takvih ruževa jest to što znaju podosta isušiti usne, stoga ih pripremite tako da ćete prije šminkanja napraviti dobar piling te ih nahraniti bogatim balzamom i tek onda krenuti sa nanošenjem ruža!

U nastavku smo izdvojili nekoliko dugotrajnih ruževa za usne koje se baš uvijek isplati kupiti!

L'Oréal Rouge Signature Matte Lip Ink, NARS Cosmetics Powermatte Lip Pigment

Jana Nails Bad girl ruž

BOURJOIS Paris Rouge Edition Velvet Ruž za usne,  Maybelline SuperStay Matte Ink

Foto: Instagram, Bourjois Paris, Maybelline, Jana Nails, L'Oreal, NARS
Objavljeno: 05.10.2022. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p